logo_svvelden Sportvereniging Velden
logo_ivo Voetbal
logo_swift Korfbal
logo_vcvelden Volleybal
logo_shuttle Badminton
logo_veta Tafeltennis
logo_sportkern Golfclub Velden

Foto's IVO/MVA-techniekdag

Foto's van de IVO/MVA-techniekdag van zaterdag 23 augustus zijn nu te bekijken en te downloaden op de MVA(Madrid-Voetbal-Academie)-site: http://www.madridvoetbalacademie.nl

Wijziging wedstrijd IVO 1 - DEV 1

De bekerwedstrijd tussen IVO 1 en DEV 1 is verschoven van zaterdag 30 augustus 2014 naar vrijdag 29 augustus 2014 om 20.00 uur. De wedstrijd wordt op het Theo Lommen Sportpark in Velden gespeeld.  

Bekerwedstrijd IVO 1 verschoven

Op verzoek van SV Lottum is de bekerwedstrijd van zaterdag 23 augustus 2014 tussen IVO 1 en SV Lottum 1 verschoven naar vrijdag 22 augustus 2014 om 20.00 uur.

Top D toernooi MVC

Op zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 vindt op de velden van MVC’19 in Maasbree alweer voor de negende keer het internationale MVC TOP D Toernooi plaats voor spelers onder de 12 jaar. Naast titelverdediger PSV Eindhoven, zal dit jaar o.a. Chelsea FC, FC Kopenhagen, Schalke’04 en Bayer Leverküsen deelnemen aan dit prestigieuze jeugdtoernooi.

In het verleden namen talloze grote talenten deel aan dit internationale jeugdtoernooi. Voorbeelden hiervan zijn de recent doorgebroken spelers van PSV Eindhoven, Jorrit Hendrix en Rai Vloet. 

Lees meer: Top D toernooi MVC

Een ode aan Maurice Kusters

Onder het mom van de jaarlijkse teamafsluiting verzamelde het vaandelteam van IVO zich bij café Het Wapen van Velden. Zestien personen in complotvorm en één nietsvermoedende doelman.
Deze dag zou geheel in het teken komen te staan van de afscheidnemende doelman Maurice Kusters.
Afscheidnemend? Alweer? Ja, maar ditmaal definitief. Écht definitief. Maurice hangt na twintig jaar trouwe dienst de handschoenen aan de wilgen. Iets wat niet onopgemerkt mocht plaatsvinden, zo vonden diverse clubmensen. En eigenlijk heel veel anderen.
 

Lees meer: Een ode aan Maurice Kusters

Geen trainingen tijdens NSG toernooi

I.v.m. NSG - toernooi zijn er op

8 - 9 en 10 september géén trainingen!





Bestuur S.V. Velden