logo_svvelden Sportvereniging Velden
logo_ivo Voetbal
logo_swift Korfbal
logo_vcvelden Volleybal
logo_shuttle Badminton
logo_veta Tafeltennis
logo_sportkern Golfclub Velden

Laatste update veiling!

Laatste update per nieuwsbrief veiling vandaag 8.00u
VEILING SLUIT OM 12.00u VANDAAG.
Er kan nog geboden worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ieder bod wat na 12.00u binnen komt, is niet meer geldig.

De uiteindelijke winnaar van een veilingstuk krijgt z.s.m. bericht via de e-mail." 


Veiling inventaris oude kantine

Morgen tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV Velden 3 januari, heeft u ook de mogelijkheid om mee te doen aan de veiling van de inventaris uit de oude kantine. De veiling zal open blijven tot en met 9 januari 2015. Mocht u dus interesse hebben om een andere dag een kijkje te komen nemen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De volgende producten worden aangeboden:Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie SV Velden


Een nieuw jaar ….

2015

Een nieuw huis ….
Graag nodigen wij alle leden van SV Velden en hun familie van harte uit voor onze traditionele Nieuwjaarsreceptie.

De receptie vindt plaats op zaterdag 3 januari 2015 in het sport- en cultuurcafé van BMV De Vilgaard. Aanvang 16.00 uur.

Tijdens deze receptie bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan rondleidingen door onze nieuwe sport- en cultuur accommodatie.

Graag hopen wij velen van jullie te mogen ontmoeten
om met ons het glas te heffen op een sportief maar vooral gezond 2015.

Het bestuur van SV Veldenmeiden 11 tal kampioen

11-tal Meiden D bekroont prima 1e seizoenshelft met “Kampioenschap” en wint ook laatste wedstrijd zonder problemen
(11-tal )   DSO/DEV/IVO D3M – SPARTA ’18 D5M  = 2-0 (2-0)
Doelpunten: Bente Simons en Peggy Verhaegh ( beiden 1 )
 
 
 

 
 
Het is Zaterdag 13 december, amper een weekje nadat het 7-tal van DSO/DEV/IVO het Kampioenschap  op de laatste speeldag veilig stelde was het de beurt aan het 11-tal om hun kampioenswedstrijd te spelen.  Tegenstander in deze waren de meiden van Sparta ’18. Nadat de weergoden zich hadden overgeven en het regenen hadden laten stoppen vanaf een uur of 2 ’s morgens melde zich om kwart voor twaalf 18 meiden op het sportpark in Lomm. Na een korte wedstrijdbespreking ging de wedstrijd om half 1 van start. De wedstrijd stond onder leiding van Tim Vousten welke onlangs zijn scheidsrechters diploma heeft gehaald en ook in deze wedstrijd geen problemen kende. Snel genoeg bleek dat de verhoudingen op het veld de stand op de ranglijst prima vertaalde. Het spel speelde zich uitsluitend af op de helft van Sparta. Met een 4-4-2 opstelling kwam het gevaar de 1e 20 minuten steeds vanaf de flanken. Nadat enkele kansen niet werden omgezet in doelpunten Loyd op lat en Bente en Peggy net naast, was het na 15 minuten raak. Na een mooie combinatie tussen Loyd en Meike, werd de laatste vrijgespeeld aan de zijlijn en volgde er een prima voorzet die door Bente uitstekend binnen werd getikt, en de 1-0 voorsprong was een feit.
 
 

 
 
Nog voor rust werd het zelfs 2-0, nadat Peggy de diepte in werd gestuurd, zorgde zij met een droge hoge knal voor de 2e treffer. In de rust werd door verschillende meiden al gezocht naar de meegebrachte flessen champagne. Met de diverse wissels werd er een aanvang gemaakt aan de tweede helft en bleef het spelbeeld gelijk aan dat van de eerste helft. Verder dan 1 corner werd het doel van Micky niet belaagd en zou zij voor de 6e keer het doel schoonhouden. Waren onze meiden wat trefzekerder geweest had de score hoger uit kunnen vallen, maar paal en lat stonden dit in de weg. Na 60 minuten klonk het laatste fluitsignaal en kon dan eindelijk het langgewenste feestje zijn aanvang nemen.
 
 

 
 
Uit handen van voorzitter Ger van den Hombergh en Mark Hinssen, namens IVO, mocht aanvoerster Najenna Platen de kampioensschaal in ontvangst nemen. In 1,5 jaar werden er door de meiden 34 competitiewedstrijden gespeeld waarvan er slechts 1 werd verloren en 2 gelijk werden gespeeld.
Hieruit blijkt wel dat de meiden uit Lomm, Arcen en Velden toe zijn aan een nieuwe uitdaging wat zal inhouden dat het 11-tal in de 2e helft van het seizoen zal gaan uitkomen in C-jeugd. Vanaf het ontstaan van de huidige groep zijn er steeds meiden bijgekomen, die zonder problemen door de hele groep keurig zijn opgenomen en hieruit is een hele hechte groep ontstaan en heerst er hele fijne en ontspannen sfeer rond de groep.  Dus zonder meer een prestatie waar we trots op mogen zijn . Meiden nogmaals van “harte” en ontzettend veel suc6 gewenst voor de aankomende seizoenshelft.
 
Namens Kim, Frank en mezelf (Rob) zou ik willen zeggen meiden “chapeau”.

Help IVO C2 aan likes!!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het sportnieuws en op de site is IVO C2 kampioen geworden. Ze kunnen daarom mee doen aan een actie om kaarten te winnen voor de wedstrijd Nederland - Turkije. Hun kampioensfoto's zijn door hun leiders op de Facebookpagina van Voetbal.nl geplaatst. De foto met de meeste likes wint de kaarten voor deze wedstrijd.

Klik hier om naar de foto te gaan en like deze! Help allemaal mee zodat deze jongens naar deze wedstrijd kunnen!

Programma en Afgelastingen 14-12-2014

Wedstrijden an afgelastingen van zondag 14 december 2014 van de IVO senioren.

10.00 uur   America 4              -  IVO 5                        Afgelast
10.45 uur   HBSV 5                 -  IVO 6                        Afgelast
10.00 uur   IVO 7                     -  Meterik 4                  Afgelast

10.00 uur   IVO 8                     -  VVV'03 6                 Afgelast