logo_svvelden Sportvereniging Velden
logo_ivo Voetbal
logo_swift Korfbal
logo_vcvelden Volleybal
logo_shuttle Badminton
logo_veta Tafeltennis
logo_sportkern Golfclub Velden

meiden d herbstmeister

Meiden D-jeugd beide “Herbstmeister”
7-tal wint topper tegen Stormvogels ’28, terwijl 11-tal na rust op stoom komt tegen Wittenhorst D4G
 
(7-tal )   DSO/DEV/IVO MD1 – Stormvogels ‘28 MD1 = 5-2 (2-2)
Doelpunten, Donna van der Valk, Joske Steegh, Bo Willemsen en Micky Rutten  (allen 1) en 1 eigen doelpunt.
 
Vandaag stond het 7-tal tegenover Stormvogels'28 in Lomm.
De eerste helft ging wat moeizamer dat de eerste helft.
Er werd goed overgespeeld door iedereen.
Iedereen ging steeds beter mee doen met de wedstrijd.
Er waren veel kansen voor Lomm maar de meeste gingen over of naast de goal.
Beide meisjesteams waren herbstmeister geworden na de goed gespeelde wedstrijden.
De volgende wedstrijd voor het 7-tal is 1 november uit in Venray.

Groetjes Peggy
 
(11-tal )DSO/DEV/IVO D3M – Wittenhorst D4G  = 8-0 (2-0)
Doelpunten, Naomi Brueren en Gwen Platen ( beide 2), Milou Simons, Bente Simons, Pum Brueren en Peggy Verhaegh (allen 1)
 
Zaterdag  11 Oktober stond op het programma een wedstrijd tegen Wittenhorst. Het team bestond uit 3 meiden en voor de rest uit jongens. In het begin van de wedstrijd zetten we meteen veel druk en wilden we alleen maar naar de goal toe, dat leidde tot wat onrust maar gelukkig veranderde dit snel. In de rust stond het 2 -0 door 2 mooie goals van Pum en Naomi Brueren. In de tweede helft viel al snel de 3de goal door Naomi en daarna scoorden Peggy Verhaegh, Gwen Platen 2x en Bente Simons. En in de laatste 5 minuten werd Milou Simons nog voorin gezet en scoorde zij nog in de laatste minuten een goal. Daarna werd het eindsignaal gegeven. Het was een leuke wedstrijd, vooral de tweede helft hebben we laten zien hoe voetballen met een team hoort te zijn!
 
Groetjes Najenna Platen

weer winst voor meiden taems

Meiden D-jeugd binden ook tegenstanders uit       Boxmeer en Vierlingsbeek aan de zegekar
 
(7-tal )  Olympia ’18 DM2– DSO/DEV/IVO MD1 = 0-4 (0-7)
Doelpunten, Donna van der Valk en Naomi Brueren ( beide 2), Bo Willemsen, Gwen Platen en  Loyd Wijnhoven (allen 1).
Als 3e wedstrijd in de competitie moesten we vandaag tegen Olympia’18.
Voor ons een onbekende tegenstander, maar na enkele minuten was al duidelijk dat we ook vandaag een maatje te groot waren.
De doelpunten gingen er vandaag heel gemakkelijk in, en we wonnen met 7-0.
Leuk was dat we van de scheidsrechter complimentjes kregen dat we goed hadden gevoetbald.
Doordat Donna vandaag haar 1e doelpunten maakte heeft iedereen van het team nu al een of meerdere doelpunten gescoord. Volgende week wordt er thuis (Lomm) gespeeld tegen Stormvogels dat ook nog alles heeft gewonnen.
 
Groetjes Bente Simons
 
 
(11-tal )Volharding D4G -DSO/DEV/IVO D3M  = 0-4 (0-0)
Doelpunten, Peggy Verhaegh (2), Loyd Wijnhoven en Naomi Brueren (allen 1)
Vandaag stond voor het 11-tal de wedstrijd tegen Volharding D4G op het programma.
De eerste helft ging niet zo goed want er ging een mannetje recht op de goal af.
Gelukkig stopte onze keeper Micky de bal.
Want we waren allemaal niet bij de les, en in de rust bespraken we wat er mis ging. Ruststand 0-0
De tweede helft was een wereld van verschil
Want we waren een stuk feller en we waren er met ons hoofd bij.
Naar vele kansen lukte het Loyd toch om te scoren.
Daarna volgde een penalty wat Bente onze rechtsbuitenspeelster werd onder uit gehaald de penalty werd genomen door Peggy en ging bij de keeper door de benen.
Toen kreeg Peggy nog een mooie voor zet van Gwen en daar kwam onze 3-0 uit
En toen de wedstrijd bijna ten einde kwam schoot  Naomi nog een afstandsschot in het doel en tenslotte was de uit slag 4-0 voor DSO/DEV/IVO D3M. 
 
Groetjes Milou Simons

meiden d behouden punten zelf

Meiden D-jeugd houden vandaag 6 punten zelf
 
 
(7-tal )  DSO/DEV/IVO DM1– Achates/Heijen MD1 = 7-0 (4-0)
Doelpunten, Pum Brueren (2), Peggy Verhaegh (2), Bo Willemsen, Kelsy Biemans en Demi Rievers (allen 1 ).
Na de goede overwinning van vorige week stond vandaag de wedstrijd tegen Achates/Heijen op het programma. Voor ons een onbekende tegenstander, maar na enkele minuten was al duidelijk dat de punten in Lomm zouden blijven. Het goede positiespel van vorige week werd ook vandaag weer op de mat gelegd en werd de ene na de ander kans gecreëerd. Mede door goed keeperswerk bleef het telraam op 7 treffers staan. Volgende week wellicht wat meer tegenstand wanneer er wordt aangetreden tegen Olympia uit Boxmeer.
 
 (11-tal )Belfeldia D3M -DSO/DEV/IVO D3M  =2-7 (1-5)
Doelpunten, Meike Kessels (3), Loyd Wijnhoven (2), Bente Simons (1) en eigen doelpunt.
Vandaag stond voor het 11-tal de wedstrijd tegen Belfeldia op het programma. Daar 3 weken geleden tegen dezelfde meiden nog met 5-2 in Velden werd gewonnen moesten we waken voor onderschatting.  De wedstrijd was nog geen minuut oud of de voorwaartse van Belfeldia ging alleen op doel af en werkte de 1-0 binnen. De meiden waren hierna gelukkig snel bij de les en met mooi combinatiespel werd voor rust de achterstand omgezet in een 5-1 voorsprong. De 2e helft was helaas nog maar een formaliteit waarbij DSO/DEV/IVO nog 2x scoorden en Belfeldia het slotakkoord zette met hun 2e treffer. 
 
Voor beide teams helaas vandaag wat minder tegenstand wat mede ook komt door het goede samenspel van de meiden. Vandaag werd er liefst door 9 verschillende speelsters een doelpunt gescoord. Volgende week zal deze tegenstand wellicht wat zwaarder worden wanneer er wordt gestreden in Boxmeer en Vierlingsbeek.
 

Start Mini Pupillen

De Mini Pupillen zijn ook weer gestart met hun wedstrijdenreeks. Afgelopen zaterdag was de opening in Velden. De volgende verenigingen waren aanwezig: HBSV, FCV, DSO/DEV, Kwiek Venlo, Belfeldia, Blerick en IVO. Alle teams speelden 3 wedstrijden. Uitslagen werden niet bijgehouden. Het gaat bij deze kinderen vooral om plezier. Ook de ouders en opa's en oma's waren weer volop aanwezig om de kinderen aan te moedigen. Het was een succesvolle start.

Wedstrijdverslagen IVO C1 en IVO 5

Afgelopen zaterdag speelde IVO C1 een uitwedstrijd in Grubbenvorst tegen GFC'33 C1. De wedstrijd werd helaas verloren. Van deze wedstrijd is door een van de spelers een verslagje geschreven. Deze is hier te lezen.

Zondag speelde IVO 5 zijn eerste competitiewedstrijd in en tegen Venray. In een doelpuntrijk duel moest IVO uiteindelijk het onderspit delven, uitslag 8-6. Het wedstrijdverslag is hier te lezen.  

Overigens kunnen andere teams ook wedstrijdverslagen insturen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MEIDEN IVO RKDSO DEV

Meiden D-jeugd zetten reeks voort
Na 4 maanden van rust was het eindelijk zo ver en moest er weer voor het echie worden gespeeld.
In de tussenliggende tijd werden nog de nodige uurtjes werk verricht om goed aan het nieuwe voetbalseizoen te beginnen.  Zo spelen we dit jaar voor het eerst met een 7-tal (meidencompetitie) en een 11-tal (gemengde competitie) in de competitie. Verder werd Frank van de Kerkhof uit Velden aan de begeleiding toegevoegd zodat we op de trainingen iedereen op zijn eigen niveau oefenstof kunnen aanbieden.
Na een 3-tal vriendschappelijke die alle 3 met winst werden afgesloten, maar buiten dat ook nog met leuk voetbal, ging de competitie vandaag van start.
 

Lees meer: MEIDEN IVO RKDSO DEV