logo_svvelden Sportvereniging Velden
logo_ivo Voetbal
logo_swift Korfbal
logo_vcvelden Volleybal
logo_shuttle Badminton
logo_veta Tafeltennis
logo_sportkern Golfclub Velden

Sinterklaas Avond - Vrijdag 27 november 2015

Aan alle (jongste) kids van SV Velden, Ook dit jaar wil Sinterklaas jullie uitnodigen voor een gezellig avondje vol plezier met enkele van zijn pieten!
 
Wanneer: Vrijdag 27 November 2015
Waar: BMV de Vilgaard – grote zaal
Hoe laat: 18.00 tot 20.00 uur
Wie: leden van SV Velden in de leeftijd t/m 8 jaar of in groep 1 t/m groep 5 van de basisschool.
 
 
Kinderen kunnen vanaf 18.00 uur afgezet worden bij de grote zaal in de BMV, om uiterlijk 20.00 uur kunnen ze weer opgehaald worden. Omdat er een groot badmintonevenement plaatsvindt in de sporthal, graag de kinderen bij de deur afgeven en weer ophalen.

Kinderen mogen niet alleen de BMV verlaten, tenzij dit vooraf is doorgegeven aan de Activiteiten Commissie. Het is niet de bedoeling dat de ouders erbij blijven gedurende de avond. Wij zullen met de mensen van de Activiteiten Commissie de hele tijd aanwezig zijn.
 
Sinterklaas wil graag weten hoeveel kinderen komen.
Wil jij je daarom uiterlijk op 26 november a.s. opgeven, door een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld s.v.p. even in de mail je naam en het team waarin je speelt. Mochten jullie nog vragen hebben zet ze dan in de mail erbij.

Tot ziens allemaal en de groetjes,

Sint, Pieten en de Activiteitencommissie SV Velden 
 

Minuut stilte IVO A1 ter nagedachtenis Leo Munten

Afgelopen zaterdag voor de wedstrijd IVO A1 - Mvc'19 A1 is er een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van het veel te vroege overlijden van leider Leo Munten. 

VVV-Venlo – Jong Ajax vrijdag 30 oktober 2015

VVV-Venlo – Jong Ajax | vrijdag 30 oktober 2015 | 20:00 uur

VVV-Venlo speelt op vrijdag 30 oktober om 20:00 uur in Seacon Stadion - De Koel - tegen Jong Ajax. Omdat deze wedstrijd in de herfstvakantie valt, hebben we een leuke actie voor kinderen t/m 14 jaar.

Bij aankoop van een volwassen kaartje krijg je er gratis een kinderkaart bij. Dit gratis kaartje is alléén te gebruiken voor kinderen t/m 14 jaar (legitimatie verplicht). De voorverkoop van deze wedstrijd is vanaf nu gestart en de actie geldt alléén in het FanCentre in de voorverkoop.

Dat betekent dat deze kaartjes alleen te verkrijgen zijn tot vrijdag 30 oktober 17:00 uur. Het FanCentre is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:45 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Er geldt voor deze wedstrijd géén ClubCard-verplichting. Iedereen kan daarom gewoon een of meerdere kaarten kopen voor deze wedstrijd.

VVV-Venlo – Telstar | vrijdag 16 oktober 2015 | 20:00 uur

Aanstaande vrijdag 16 oktober speelt VVV-Venlo een thuiswedstrijd tegen Telstar. De voorverkoop is al gestart en kaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop, Ticketbox (Primera winkels) en in het FanCentre van Seacon Stadion - De Koel -. Voor deze wedstrijd geldt géén ClubCard-verplichting.

Jaarbijeenkomst IVO


Beste IVO leden.

Na de eerste bijeenkomst in april wil het bestuur van IVO de leden nogmaals bij elkaar roepen.
Dit zal gaan gebeuren op 21 september. Voor deze datum is gekozen omdat dit ongeveer 6-8 weken voor de ALV van SV Velden is.
Op deze manier kunnen, zowel vanuit het bestuur als vanuit de leden, belangrijke items besproken worden en zonodig op de
agenda van de ALV kunnen worden geplaatst. Wij willen dus elk jaar rond deze datum de jaarbijeenkomst houden.
Noteer dit a.u.b. in jullie agenda. Nadere informatie volgt.

Het IVO bestuur

Foto impressie 1e Jako voetbal- en korfbalweek (2)

Voor een foto impressie van de eerste Jako voetbal- en korfbalweek, klik op onderstaande link :
http://www.sportkernvelden.nl/index.php/media-svvelden/category/40-voetbal-en-korfbalweek-2015

Training A-selectie IVO

De training van de A-selectie IVO start op 30 juli 2015 om 19.30 uur.

 

Met vriendelijke groet,
Marcel Mooren, trainer A-selectie IVO