Bijeenkomst optimale wedstrijdvormen pupillen 11-10-2016 in BMV de Vilgaard in Velden

Bijeenkomst optimale wedstrijdvormen pupillen

In samenwerking met experts uit binnen- en buitenland, coaches, scheidsrechters, ouders en natuurlijk de kinderen zelf, heeft de KNVB het pupillenvoetbal grondig onder de loep genomen. Om onze pupillen in een optimale omgeving te laten voetballen is er vernieuwing nodig.

Daarom gaan vanaf het seizoen 2017/’18 alle pupillen van O6 t/m O12 jaar in Nederland spelen in nieuwe wedstrijdvormen. Zo worden er bijvoorbeeld wedstrijden gespeeld met minder veldspelers en op kleinere veldjes. Deze nieuwe vormen sluiten beter aan bij de ontwikkeling en het spelplezier van voetballende kinderen, van alle niveaus.

Dit vereist aanpassingen in de organisatie van het jeugdvoetbal. Bij de KNVB, maar natuurlijk ook voor de organisatie binnen jouw vereniging.

Daarom nodigen we je graag uit voor een bijeenkomst waarin wij toelichten welke vernieuwingen er ophanden zijn. Op deze avond willen wij met jou in gesprek gaan over hoe we samen de grootste verandering in het amateurvoetbal sinds de jaren ’70 gaan realiseren.

Wij bieden in de aankomende weken meerdere mogelijkheden aan om een bijeenkomst bij te wonen op verschillende locaties bij jou in de buurt. Samen willen we deze revolutie tot stand brengen en zijn wij ervan overtuigd dat we voetbal nog beter en leuker kunnen maken voor al die 300.000 pupillen in Nederland!

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor (jeugd)voorzitters, (technisch) jeugdcoördinatoren, wedstrijdsecretarissen en scheidsrechter coördinatoren. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere betrokkenen binnen het jeugdvoetbal van jouw vereniging.

Programma
18.30 Inloop
19.00 Warming-up Opening en inleiding
19.15 Eerste helft Nieuwe wedstrijdvormen pupillen: onderzoek en resultaten
20.00 Rust
20.15 Tweede helft Nieuwe wedstrijdvormen pupillen: rol vereniging & verdere ontwikkeling
21.00 Cooling down Op weg naar 2017/18
21.15 Derde helft Afsluiting

Heb je een vraag over de bijeenkomst? Stuur ons dan een mailtje of neem contact op met de verenigingsondersteuners uit jouw regio.

Pupillenvoetbal 17-18

AanmeldenMeld je aan voor de bijeenkomst bij jou in de buurt.