BOEMERANG 3

Mijn naam is Sharine van Beest, ik ben 41 jaar en moeder van 2 tieners. Beide zijn ze actief binnen SV Velden. Mijn zoon speelt bij IVO JO13 en mijn dochter speelt bij Swift A2. Doordat mijn dochter ging korfballen, ben ik een aantal jaar geleden bij de recreanten van Swift gaan spelen. Gezelligheid en plezier staan bij ons voorop. Al zijn we bij de ontmoetingen die we spelen zeer fanatiek.

Ik ben begonnen bij Swift als klein meisje uit Arcen. Dit had vooral te maken met mijn opa, Henk van Beest. Hij was destijds (de eerste) voorzitter van Swift. Als we vroeger op bezoek gingen bij opa en oma, moest ik altijd even gooien en vangen met mijn oma. “Klemmen!” riep ze dan.

Mijn opa en oma hoorden tot de meest trouwe supporters van Swift. Ik denk dat er nog veel speelsters/trainsters zijn die daar herinneringen aan hebben. Iedere thuiswedstrijd, weer of geen weer, stonden ze (met de hond) langs de lijn. Deze betrokkenheid en toewijding aan de club uit zich ook in een naslagwerk van alle krantenartikelen over Swift door de jaren heen. Door mijn oma tot het laatste moment in plakboeken geplakt en bewaard.

Ik vind het leuk dat deze sport, die zoveel voor mijn opa en oma heeft betekend, nu ook door mijn dochter wordt beoefend. En ik hoop dat we allebei nog lang met plezier bij Swift kunnen spelen.

Ter afsluiting gooi ik de Boemerang nu naar de volgende schrijver: Peter Bouten van Golfclub Velden.

Succes!