BOEMERANG 6

Het was op een mooie dag, 6 november 2019, dat ik onbezorgd mijn werk deed op de radiotherapie afdeling van het RadboudUMC in Boxmeer. Niet wetende wat mij in een paar minuten zou overkomen, nam ik een slok van mijn thee en pakte mijn telefoon. Direct viel mijn oog op een aantal opmerkelijk appjes met de tekst: “Lekker vriend” en “Succes Topper”. Een moment van angst maakte zich meester van mij. Een mij al te bekende zin spookte door mijn hoofd: “Wat ben ik in godsnaam nu weer vergeten?”. Een zelfde gevoel van onbehagen bekroop mij, toen ik mijn identiteitsbewijs vergat op weg naar Praag met mijn vrienden. Gelukkig, werd mij in dit geval vrij snel duidelijk dat het niet ging om iets dat ik vergeten was, maar dat ik de Boomerang naar mijn hoofd geslingerd kreeg. Een voelbare zucht van opluchting verliet mijn lichaam. Dit was van korte duur, aangezien ik mij realiseerde dat ik iets op papier moest gaan zetten, waar mensen de moeite voor willen nemen om te lezen. Bedankt Hanneke voor de goedgeplaatste worp.

Dan nu het formele deel waarin ik wat saaie feiten over mijzelf opsom. Voor de mensen die mij niet kennen, mijn naam is Jens Hegger, 30 jaar, geboren en getogen in Velden. Al sinds mijn 6e levensjaar lid van de prachtige club die IVO heet. Allerlei jeugd-elftallen doorlopen en 12 jaar in de selectie van IVO mogen spelen met bijna alleen maar successen ;-). Daarnaast heb ik ook verschillende vrijwilligerstaken binnen IVO en SV Velden mogen bekleden. Op dit moment ben ik trainer, samen met Lowie Verbeek, Guido Weger van IVO JO19-2. Shout out naar deze boys. Dit betekent groetjes in straattaal. Zo zie je dat ook ik veel kan leren van deze jongens. Naast  het trainerschap neem ik plaats in de activiteitencommissie, die zich met name bezighoudt met het organiseren van gezellige avonden in het BMV. Met een erg leuke groep vrijwilligers hebben we al een aantal beerpong, pubquiz, karaoke en nieuwjaarsrecepties georganisseerd. Voor in de agenda Nieuwjaarsreceptie is op 4 januari 2020, aanvang 17.00 uur. Dit jaar een heuze Casino avond.

Buiten deze activiteiten zijn we sinds vorig jaar gestart met het SEFF weekend, iets wat voort komt uit het slottoernooi. Voor de mensen die afgelopen jaar niet zijn geweest een korte samenvatting/promotiepraatje om jullie te overtuigen komende editie deel te nemen of een kijkje te komen nemen. Mocht je geen zin hebben in reclame, dan raad ik aan om de volgende alinea over te slaan.

Sinds een aantal jaar zetten wij met een groepje enthousiaste vrijwilligers een leuk sporttoernooi op touw voor alle vrijwilligers en sponsoren van SV Velden, dorpsgenoten en ieder ander die het leuk vind om in een ontspannen sfeer te sporten. Vooral plezier staat voorop. Sinds vorig jaar hebben we het evenement nieuwe schwung gegeven door het over een heel weekend te laten plaatsvinden. Met beachvolleybal als nieuw zomers element willen we iedereen (maar dan ook iedereen) laten genieten van een spelletje op eigen niveau. Vooral dat veel niet-volleyballers, die deelname aan het volleybaltoernooi, aangaven dat ze het leuk vonden doet ons deugt. Ik hoop dat jullie inmiddels enthousiast zijn om komende editie deel te nemen of gewoon even gezellig langs te komen. Wij nodigen iedereen uit op 19, 20 en 21 juni 2020 voor het SEFF-weekend. We zorgen voor een leuk gevarieerd sportaanbod, lekker eten en (veel) drinken én een muzikaalprogramma. Wij zouden het geweldig vinden om jullie in grote getalen te mogen vermaken. Tot zover mijn reclame voor SEFF 2020.

Dit is de alinea die verder gaat naar het promotiepraatje, tevens de afsluiting. Voordat ik afsluit wil ik de huidige media-commissie complimenteren met het terughalen van de boomerang. Een onderdeel dat ik altijd met veel plezier heb gelezen. Nu rest mij de zware taak om de boomerang verder te gooien naar iemand die het vast ook veel te druk heeft om een stukje te schrijven. Hierbij zwengel ik hem verder naar de altijd enthousiaste Lieke van Beek van VC Velden. Heel veel plezier Lieke!