BOEMERANG 8

Lieke, bedankt voor de boemerang. Ik heb hem gevangen. Maar nu heb ik ook zo’n zelfde dilemma, hoe krijg ik wat op papier. Het begin is in ieder geval alvast gemaakt. Ik zal me dus nu maar verder voorstellen.

Mijn naam is Joep Janssen, ik ben 44 jaar en ik woon samen met Evelyne in Velden. Buiten dat ik doe tafeltennissen, werk ik ook bij Bakkerij Fleuren en heb ik nog andere hobby’s. Zo bezoek ik graag de sauna en ben ik net als Lieke knutselkundige bij WBG Boeit Neet.

Mijn eerste contact met sport was bij IVO bij de F-jes en vervolgens de E-tjes. Daarna hield ik het voetbal voor gezien en ging ik met pap mee naar Veta. Tafeltennis bleek voor mij de sport te zijn, zo divers. Er zijn zoveel verschillende rubbers voor op je batje zodat je je eigen manier van spelen meer tot zijn recht kunt laten komen door de juiste rubbers te kiezen.

Ik vind het ook tof dat je je eigen enkel partijen speelt, maar toch ook samen presteert met je team. Ik heb tot mijn 14e bij Veta gespeeld, daarna nog ca. 3 jaar in Venlo getafeltennist bij het toen nog blue star (tegenwoordig ttv Venlo).

Na die 3 jaar heb ik het batje even opgeborgen omdat ik op kamers ging in Antwerpen. Na mijn 3 jarige studie heb ik het batje weer opgepakt en ben ik weer bij Veta gaan spelen en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Ik speel wedstrijden in ons 1e en 2e team. Met beide teams spelen we in een recreantencompetitie in de 2e klasse waarin ons 1e team de leiding heeft een ons 2e team voor plaatsbehoud speelt. Deze wedstrijden worden thuis op dinsdagavond gespeeld.

Buiten het tafeltennis, werk en mijn hobby’s, houd ik zeker van gezelligheid, maar zoek ik dit niet meer in een over volle kroeg maar liever in een goed restaurant of bruin café.

Nu mag ik dus ook de boemerang verder gooien. Vroeger wel eens met een boomerang gegooid maar altijd zodanig dat hij niet meer terug kwam. Nu ik gooi hem naar Eric Braas.