Dames 1 VC Velden boekt knappe uitzege

Stravoc DS1 – VC Velden DS1  1-3

De kater van vorige week werd omgezet in een week hard, goed trainen en dit was afgelopen zaterdag te zien. Met Sanne Verbeek voor de eerste keer weer in de basis, startte. we erg sterk tegen Stravoc. De pass lag goed en er werd hard gewerkt. Met een hele sterke serviceserie van Sanne Beurskens wisten we de eerste set met 17-25 te winnen.
Door ongeconcentreerd aan de tweede set te beginnen, keken we al snel tegen een kleine achterstand aan. Deze werd halverwege de set nog eens uitgebouwd door de dames van Stravoc, in een fase waar wij de pass niet meer aan het net kregen en er slordige fouten in ons spel kropen. Zo werd de tweede set met ruime cijfers verloren, 25-14, en stond het 1-1.
Hier zou het ook bij blijven voor Stravoc, want vanaf de derde set hadden ze eigenlijk niks meer in te brengen. Bij ons klopte het op alle vlakken en de punten werden met veel power en mooie blokkades binnengehaald. Met de overtuigende setstanden 14-25 en 15-25 haalden wij de overwinning binnen en namen we 4 punten mee naar Velden!

Deze week ontvangen wij de dames van Ledub. Ook dan zullen we alles uit de kast moeten halen om de punten in Velden te houden. Graag tot dan, 1 april om 17.00u in de Vilgaard!