De vereniging

Welkom op de website van Sportvereniging Velden. SV Velden bestaat uit de afdelingen voetbal (IVO), korfbal (Swift), volleybal (VC Velden), badminton (Shuttle),  tafeltennis (VETA) en golf. Als u (contact-)informatie van één van de sporten zoekt, klik dan hierboven op het logo van de betreffende sporttak !


Tekeningen van de inrichting van de horeca in de nieuwe BMV zijn via deze link te bekijken.


SV Velden is actief met het project Sportdorp. Zie de bijlage (onderaan deze pagina) voor meer informatie hierover.


Club van 50

Met ingang van het nieuwe seizoen starten we binnen SV Velden een nieuw initiatief. Namelijk de club van 50. Deze club starten we met als doel de totale vereniging vooruit te helpen en de onderlinge binding tussen de verschillende sporttakken binnen SV Velden te versterken.

Wat is de club van 50?
Deze club bestaat uit begunstigers waarvan ieder lid jaarlijks een bedrag van €50,- aan de vereniging doneert. De opbrengst van de donaties investeert SV Velden onder andere in de diverse jeugdopleidingen, de uitstraling van het sportcomplex en de gedeelde faciliteiten (zoals de sportkantine en kleedlokalen)

Vele handen maken licht werk!
Met het motto ‘vele handen maken licht werk’ willen we de totale vereniging vooruit helpen. Door vele begunstigers te verwelkomen kunnen we, doormiddel van vele relatief lage sponsoring, verenigingsbreed doelen verwezenlijken. Daarnaast willen we de binding tussen de leden van de verschillende sporten versterken door gezamenlijk deze doelen te bereiken.

Hoe kun je lid worden van de club van 50?
Ieder lid of iedere supporter van SV Velden kan zich aansluiten bij de club van 50.  U kunt begunstiger worden door per seizoen €50,- euro te doneren. Dit kan door een e-mail te sturen naar finance.svvelden@sportkernvelden.nl.U ontvangt dan korte informatie over hoe u zich kunt aanmelden.
Een andere optie is om in de sportkantine van SV Velden een formulier achter de bar te vragen. Door dit formulier in te vullen en bij het barpersoneel af te geven meldt u zich aan.

Een seizoen lidmaatschap van de club van 50 duurt van 1 augustus tot en met 31 juli.
Als lid van de club van 50 ontvangt u een eervolle vermelding in de kantine en op de website van SV Velden. Tevens verloten we aan het einde van ieder seizoen enkele prijzen onder de begunstigers.