Debby de Wilde onze nieuwe vrijwilligersmanager

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Debby de Wilde, getrouwd en moeder van 3 kinderen (alle 3 lid van SV Velden).

In Tilburg heb ik de Academie Lichamelijke Opvoeding afgerond (tegenwoordig Sport Hogeschool Eindhoven). Aansluitend heb ik tot en met 2007 les l.o. lessen gegeven op het voortgezet onderwijs in zowel Venlo als Eindhoven. Hierna ben ik als invalkracht nog altijd actief gebleven binnen het onderwijs.

Zelf ben ik altijd lid geweest van Swift. Daar heb ik jaren zelf gespeeld om daarna als vrijwilliger aan de slag te gaan. Eerst als trainster / coach en op dit moment begeleid ik het jeugdkader van Swift.

Afgelopen december werd ik door het bestuur van SV Velden benaderd voor de functie van vrijwilligersmanager van de vereniging. Na een aantal positieve gesprekken, ben ik per 1 januari aan de slag gegaan.

De komende tijd zal ik bezig zijn met het kennismaken met de verschillende verenigingen en vrijwilligers. Verder zal ik als vrijwilligersmanager de lijn die er is ingezet voort gaan zetten. Uiteindelijk wil ik dat de vrijwilligers binnen SV Velden gehoord worden en zal ik ze adviseren, begeleiden, informeren, ondersteunen en motiveren.

Het vrijwilligersbeleid wat er nu ligt zal verenigingsbreed uitgedragen moeten gaan worden, waarbij de identiteit van de verschillende verenigingen niet verloren mag gaan.

Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet draaien!!!

Mocht er iemand zijn de vragen / opmerkingen heeft, dan hoor ik het graag.

Ik ben altijd te bereiken via de mail: debby@sportkernvelden.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Debby de Wilde

Vrijwilligersmanager SV Velden