Dringend gastgezinnen gezocht!

Hallo allemaal,

We zijn dringend opzoek naar gastgezinnen om alle bezoekende spelers onder te kunnen brengen. Er komen ongeveer 90 spelers die we onderdak moeten bieden, tot nu toe hebben we een gastgezin gevonden voor 50 spelers. We zijn dus echt dringend op zoek naar meer gastgezinnen.

In samenwerking met VVV-Venlo vindt op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei  2016 de zesde editie plaats van het DECOM IVO TOP-D Tournament.

Om alle bezoekende teams onder te brengen vragen we nadrukkelijk om uw steun, wij zijn dringend op zoek naar gastgezinnen.  De volgende teams zullen in gastgezinnen onder worden gebracht: KV Mechelen, Sparta Rotterdam, DSC Arminia Bielefeld, KAA Gent en Vitesse.  Er is 1 team dat al op vrijdag aankomt en daarvoor zijn we op zoek naar gezinnen die deze spelers 2 nachten op kunnen vangen. Voor de andere teams zoeken we gezinnen die 1 nacht onderdak kunnen bieden. Het is een uitdrukkelijke wens van de clubs om spelers minimaal per tweetal onder te brengen in een gastgezin.

We hopen dat u als lid betrokken bent bij onze vereniging en misschien wel zorg wilt dragen voor deze aankomende toppers. Voor uw kind(eren) is het natuurlijk een geweldige ervaring om samen aan tafel te zitten met deze kanjers.

U zult zich afvragen wat dit dan voor u betekent?

  • U haalt de toegewezen spelers op vrijdag 20 mei rond 19:00 uur op bij het sportpark en neemt deze mee naar huis. Indien u maar 1 nacht gastgezin kunt zijn, haalt u de spelers zaterdag 21 mei  om 16:30 uur op bij het sportpark. U verstrekt de spelers een gezonde avondmaaltijd, een nette slaapplaats en ontbijt. U brengt de spelers op zaterdag en/of zondagmorgen weer op de afgesproken tijd naar het sportpark.
  • Het is niet nodig en ook niet gewenst, dat u een avondvullend programma organiseert. De jeugdspelers beleven namelijk al twee intensieve dagen op het voetbalveld.

Lijkt het u leuk om gastgezin te zijn, en wilt u de organisatie meehelpen er weer een succes van te maken?

Heeft u nog twijfels? Klik hier om de ervaring van de familie Evers te lezen en meld u ook aan!

Klik hier en meld u aan via het aanmeldformulier op de site, of stuur een mail naar gastgezinnen@topd-ivo.nl. Geef in deze mail aan of u 1 of 2 nachten spelers onder kunt brengen.

Namens de organisatie bedankt voor u gastvrijheid!

Met sportieve groet Top-D toernooi commissie,