Hoofdtrainer Swift selectie gezocht!

Ben jij de ambitieuze hoofdtrainer/coach die Swift zoekt?
Swift is een vereniging die ernaar streeft om op het hoogst haalbare niveau te korfballen, namelijk de topklasse van het dameskorfbal. Onze vereniging kenmerkt zich door een ambitieuze en sportieve doelstelling die gedragen wordt door vele vrijwilligers. We zijn dan ook trots op waar wij als vereniging de afgelopen jaren hebben gestaan binnen het dameskorfbal.

Om onze ambitie en doelstelling ook volgend jaar voort te zetten zijn we op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer/coach vanaf het seizoen 2020-2021.

Wat kun je verwachten?

– Een ambitieuze en leergierige selectie wat bestaat uit zowel jonge als ervaren speelsters;

– Bestuur en (technische) commissies welke prestatiegericht korfballen faciliteren;

– Een modern en nog zeer nieuw sportcomplex en accommodatie met een mooie uitstraling;

– Een passende vergoeding.

Wat verwachten wij?

– Een enthousiaste hoofdtrainer voor de selectie van Swift die voldoende technische en tactische kennis en ervaring heeft als speler en/of trainer/coach met de ambitie om met de selectie van Swift op het hoogste niveau van het dameskorfbal te korfballen;

– Een trainer die vanuit een visie op (dynamisch) korfbal een verbinder is tussen het individu en het team met als hoofddoel het versterken van het teamgevoel;

– Een trainer die de speelsters kan motiveren en enthousiasmeren om naar een bepaald doel te werken;

– Een trainer die communicatief vaardig en benaderbaar is voor vragen over speelwijze, tactiek en gemaakte keuzes;

– Een trainer die twee keer per week de gehele selectie traint en wekelijks het eerste en tweede team coacht.

– Een trainer die een actieve bijdrage levert aan de Technische Commissie door advies te geven op sporttechnisch gebied en aanbevelingen voor de teamsamenstelling van de selectie.

Mocht je interesse hebben in het trainerschap als hoofdtrainer van Swift, dan kun je contact opnemen met: technischecommissieswift@hotmail.com.