Koop lokaal en steun de lokale ondernemers!

Nu de Coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, brengt dit voor iedereen veel onzekerheid met zich mee.

Veel mensen zijn waar mogelijk thuis aan het werk, sommige zien hun opdrachten ingetrokken of afgelast worden en weer anderen zijn hard aan het werk om voor de gemeenschap te zorgen. Zo heeft ieder individu zijn of haar eigen prioriteiten bij deze crisis.

Dat geldt ook zeker voor onze sponsoren. Veel van onze sponsoren moeten geheel of deels hun deuren sluiten, hebben minder opdrachten of kunnen hun mooie producten amper meer verkopen, en zien daardoor hun omzet teruglopen. Deze sponsoren zijn van cruciaal belang voor SV-Velden om het huidige sportaanbod te kunnen blijven aanbieden. Zonder steun van onze sponsoren kunnen jij, je partner en je kinderen de sport welke je graag uitoefent niet meer in ons mooie dorp uitoefenen. Denk daarom, juist in deze tijd, even extra aan onze sponsoren en lokale ondernemers en koop bij hun om ze een extra steuntje in de rug te geven in deze vervelende tijd! Ben je van plan om een potje verf, bloemetje, lekkernij of een dienst af te nemen? Denk dan alsjeblieft lokaal!

Gelukkig zijn er momenteel al mooie initiatieven gaande zoals cadeaubonnen, extra bezorgdiensten en afhaalmogelijkheden bij ondernemers welke hun deur tijdelijk hebben moeten sluiten. Als lid van SV-Velden kun je op jouw beurt deze ondernemers een hart onder de riem steken in deze vervelende tijd. Denk lokaal zodat we in de toekomst onze sport en hobby kunnen blijven uitoefenen in Velden!

Sponsorcommisie SV-Velden