Korfbal extra genomineerd voor sportteam van het jaar!!!

De toppers van ons korfbal extra team zijn genomineerd voor sportteam van jaar!

Een onafhankelijke jury zal bepalen wie de prijs in ontvangst mag nemen, ze worden onder andere beoordeeld op een zelf geschreven promotie tekst. In deze tekst moeten de genomineerde zelf omschrijven waarom ze deze prijs verdienen. Lees hieronder de tekst van ons korfbal extra team.
Op vrijdag 7 april zullen ze tijdens het sportgala in Panningen horen of ze er met deze prijs vandoor gaan.

Dit is de reden waarom Korfbal Extra Team van het Jaar moet worden!

Toen we hoorden dat we genomineerd waren voor sportteam van het jaar sprongen we een gat in de lucht. We waren ontzettend blij maar vinden stiekem ook dat we de prijs verdienen.

Sporten is gezond en wij gaan altijd met een grote glimlach richting het sportveld. Natuurlijk zijn de wedstrijden en toernooien extra speciaal, het is altijd een groot feest en iedereen is bij ons dan een winnaar. Samen met elkaar met de bal over spelen en zoveel mogelijk doelpunten proberen te maken, daar genieten wij van. Wij zijn niet alleen een team maar ook een echte vriendenclub, we staan altijd voor elkaar klaar. Daarnaast is iedereen welkom bij ons, dat maakt ons zo uniek. Heel af en toe worden we nog wel eens boos, omdat we bijvoorbeeld worden gewisseld tijdens de wedstrijd. Gelukkig is die boosheid na de wedstrijd snel weer vergeten.

Sinds 2011 heeft Swift een korfbal extra team en inmiddels zijn we met 8 spelers. Drie trainers doen elke training weer hun uiterste best om ons nog meer van korfbal te leren. Gelukkig helpen onze ouders ook zodat we bijvoorbeeld altijd voldoende vervoer hebben en lekker kunnen trainen.

Ons persoonlijke hoogtepunt is zonder twijfel de demonstratie die we mochten geven tijdens de Damesfinale op ons eigen sportpark bij SV Velden. Onder luid applaus lieten wij zien hoe goed wij al zijn in korfballen. En belangrijker nog; hoeveel plezier we hebben, want dat is toch waar het voor ons allemaal om draait!

Groetjes,
Sjuulke, Julie, Lizet, Judith, Geert, Dylano, Manfred en Jannick
En natuurlijk ook van onze trainsters, Gerdie, Trudy en Suzanne
korfbal extra