Manon van Esch stagiaire PBS werkgroep!

Manon van Esch komt een half jaar stage lopen bij de PBS werkgroep en stelt zich even kort voor:

Hallo allemaal,

Ik ben Manon van Esch en studeer pedagogiek aan de Fontys Hogenscholen in Eindhoven. Ik ben 19 jaar oud en woon in Tilburg.

Het komende halfjaar (september – februari) volg ik de minor pedagoog in de sport. Tijdens deze minor loop ik stage bij gemeente Venlo en ga mezelf verdiepen in positive behavior support (PBS). De komende periode zal ik regelmatig bij de sportvereniging en op de basisschool een kijkje komen nemen.
Dit zal ik vooral doen op de dinsdagen en woensdagen.

Zelf vind ik sporten super leuk en doe de sport wedstrijdzwemmen. Het is erg leuk dat ik nu mijn opleiding pedagogiek met mijn hobby sporten mag combineren. Ik heb daarom ook erg veel zin en energie om aan de slag te gaan!

Groetjes,
Manon van Esch