Marc van Eijndt opnieuw clubkampioen VETA

Na een zware strijd heeft Marc van Eijndt opnieuw de clubkampioenschappen bij VETA gewonnen.

De negen actieve tafeltennissers van VETA speelden eerst een volledige 9-kamp, gevolgd door kruisfinales en een finale. Door de vele wedstrijden, het warme weer, de vochtigheid in de zaal en de kleine onderlinge verschillen werd dit een zware uitputtingsslag. Naast Marc plaatsten zich ook Cor Driessen, Twan Janssen en Paul Braas voor de kruisfinales, hoewel ook zij geregeld de grootste moeite hadden met de andere spelers.

De kruisfinales waren ook weer allebei erg spannede wedstrijden. Hierin wist Twan uiteindelijk Cor te verslaan, waarmee hij revanche nam voor zijn nederlaag in de 9-kamp. Marc versloeg Paul opnieuw nipt.

In de strijd om de derde plaats wist Cor Driessen opnieuw van Paul Braas te winnen.

De finale ging voor het derde opeenvolgende jaar tussen Twan en Marc. Marc, de winnaar van vorig jaar, wist een 2-0 voorsprong in games te nemen. Daarna wist Twan, de winnaar van 2014, nog terug te komen tot 2-1, maar hij slaagde er niet in de stand verder gelijk te trekken. Met 3-1 wist Marc de titel van clubkampioen van VETA te prolongeren.

Naast Marc, Twan en Cor, werd ook Elke Braas nog gehuldigd omdat ze er in was geslaagd bij iedere wedstrijd te toss voor de opslag te winnen (en we een roosje over hadden).

20160528_173829_resized_2

De avond werd afgesloten met een zeer geslaagde slotavond van SV Velden in de BMV.