NIEUW: BOEMERANG!

Beste allemaal,

Na lange tijd afwezig te zijn geweest, gooien wij hem weer in de speeltijd! De jongere leden hebben nu waarschijnlijk geen idee waar ik het over heb, de oudere leden van VCV en wellicht Swift weten direct wat ik bedoel.

DE BOEMERANG!

Aangezien tijden zijn veranderd, wordt niet gevraagd om een uitgebreid stuk te schrijven, maar om je mooiste SV Velden herinnering te delen. Je grootste sportprestatie, mooiste krantenartikel of het meest memorabele teamuitje.

Indien je de boemerang ontvangt zijn er twee spelregels:

1. Stuur binnen 14 dagen een foto met leuke tekst naar de socialmediaredactie van SV Velden (socialmedia@sportkernvelden.nl)

2. Gooi de boemerang altijd naar een lid van een andere afdeling binnen SV Velden.

Als voorzitter is mij de eer toegekomen af te trappen met mijn mooiste sportmoment.

Ik heb gekozen voor de promotie van IVO 2 naar de 1ste reserveklasse!
Dit was een prachtig seizoen met een ontzettend gezellige groep en uiteraard de one and only Marcel Mooren als trainer, ondersteunt door zijn assistenten Jan Willem en Sjaak (bekend van de bar).

Samen met Ruud, Matthijs, Giel en Christian vormden wij een niet te passeren verdediging. Het glas bier wat ik hier op deze foto in mijn hand heb, diende ik te pakken voor de foto. Het zou mijn eerste en enige glas bier zijn van dit seizoen. Vandaar mijn bijnaam als “alcoholvrije Bobby”.

Tijdens dit seizoen heb ik als linksback menig strakke paas op Robin en Wouter mogen verzorgen. Alleen jammer dat hun eerste balcontact doorgaans niet al te accuraat was, waarschijnlijk waren we dan kampioen geworden :). Nee alle gekheid op een stokje. De promotie heeft dit seizoen niet aan mij gelegen, laten we het hier op houden. Een seizoen later ben ik gestopt met voetballen.

Ik kijk terug op prachtige voetbaljaren bij IVO, de KNVB voetbalweken, een finale gewonnen in het VVV stadion (Willem Heijnen al uitgeschakeld in de halve finale), de Engelandreis, kampioen in de A1. Dit alles heeft er zeker toe bijgedragen dat ik ook nu weer mijn steentje wil bijdragen aan onze prachtige vereniging!

Bij deze wil ik de Boemerang gooien naar Andre Kuijpers!

Groet,
Bob