Nieuwe stagiaire bij SV Velden

Het komende halfjaar zal Dirk vanuit een stageopdracht diverse activiteiten oppakken binnen SV Velden. Dirk stelt zich hieronder even voor.

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Dirk Driessen (24) en ik ben student aan de hogeschool in Nijmegen.

Momenteel ben ik bezig met mijn 4e en tevens laatste jaar van mijn studie Sport, Gezondheid en Management. De laatste 2 jaar heb ik gekozen voor een specifiekere richting waarbinnen ik ook afstudeer: ‘Sport Economics & Strategic Sportsmanagement’ oftewel SESS.
Deze richting is ook de reden dat ik voor mijn afstudeerstage terecht ben gekomen bij s.v. Velden. Binnen deze stage houd ik me bezig met zowel onderzoek (s.v. Velden) als praktijkgericht werk (gemeente Venlo).

Wat is mijn rol het komende halfjaar bij s.v. Velden?
Het komend halfjaar doe ik onderzoek naar de wensen/behoeften van de inwoners van Velden, die van invloed zijn op het sportaanbod van s.v. Velden. De tijd veranderd heel snel, en door alle maatschappelijke veranderingen zijn de behoefte van de mensen ook veranderd.

Ik zal d.m.v. een enquête de behoeften en wensen van de inwoners van Velden op sportgebied gaan onderzoeken, om zo te kijken of het aanbod meer naar jullie wens ingericht kan worden!

Een hele korte toelichting maar ik hoop dat het duidelijk genoeg is. Mocht dit niet het geval zijn, en zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Tel: 0641704623
Mail. D.driessen@outlook.com