Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

Hoi allemaal,

Ik ben Manon de Milde, 21 jaar oud. Na het halen van mijn HAVO diploma ben ik pedagogiek gaan studeren op de Fontys in Den Bosch.
Het afgelopen half jaar heb ik de minor pedagoog in de sport gevolgd.
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Atletiek Vereniging in Wijchen, daar geef ik training en train ik zelf al vanaf mijn zesde.

Het komende half jaar kom ik stage lopen bij SV Velden en zal ik onderdeel uitmaken van de PBS werkgroep. Ik ben daar te vinden op dinsdag, woensdag en donderdagavond en zal aan de slag gaan als trainer begeleider bij de verschillende sportclubs. Dat houdt in dat trainers en leiders bij mij terecht kunnen met vragen over gedrag en de omgang met elkaar binnen hun team.

Ik heb er erg veel zin. Hoop jullie binnenkort allemaal te ontmoeten.

Groetjes Manon