Nieuwe trainer IVO seizoen 2017-2018

IVO heeft Danny Pala aangetrokken als nieuwe  hoofdtrainer met ingang van volgend seizoen.

Hieronder stelt hij zich zelf even voor:

Ik ben Danny Pala 42 jaar woonachtig in Venlo en werkzaam als fitness instructeur in Eindhoven. Ik heb gevoetbald in de jeugd bij Quick Boys, Venlosche Boys en VVV Venlo. Daarna ben ik terug gegaan naar Venlose Boys om 5 jaren in het 1e te voetballen . Vervolgens ben ik gaan voetballen in Duitsland bij SV Straelen en Nettetal.  Tussendoor  heb ik ook nog een jaar gespeeld bij Hatert in Nijmegen om vervolgens in 2004 te stoppen met voetballen . Ik ben mij toen gaan toeleggen op mijn huidige beroep en gaan verdiepen als trainer. Eerst als stagiaire bij VVV Venlo om daar vervolgens als jeugdtrainer aan de slag te gaan. Daarna heb ik jeugdelftallen getraind bij Wilhelmina in Weert en in Duitsland bij Viersen en Suchteln.  Op senioren niveau ben actief geweest als  trainer bij Venray, Suchteln en de laatste 2,5 jaar bij Venlosche Boys 2.

 

 

Wij wensen Danny heel veel succes en plezier toe met trainen van de IVO selectie voor volgend seizoen.

Bestuur IVO