Nieuws

 • BOEMERANG 4

  BOEMERANG 4

  Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 21 jaar en ik korfbal al vele jaren bij Swift. Momenteel speel ik in Swift 3 en ben ik coach van de E1. Daarnaast zit ik ook in de communicatie commissie van SV Velden. Ergens in de eerste jaren van de basisschool, ben ik begonnen met korfballen. Tot […]Lees verder »
 • Kangoeroeklup seizoen 2019-2020

  Kangoeroeklup seizoen 2019-2020

  Het nieuwe seizoen start weer bijna en dat betekent dat ook de Kangoeroeklup weer van start gaat. In bijgevoegd document staan de data en tijden weergegeven. Data en tijden Kangoeroe Klup 2019 Meer informatie over de Kangoeroeklup zie webpagina: Kangoeroe KlupLees verder »
 • Teamindeling seizoen 2019-2020

  Teamindeling seizoen 2019-2020

    Teamindeling 2019-2020 Swift teamindeling jeugd 2019-2020 Swift teamindeling senioren 2019-2020   Totstandkoming teamindeling jeugd Swift Hieronder beschrijven we de gehanteerde werkwijze bij de teamindeling. Het verenigingsdoel staat voorop “Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat en op ieders eigen niveau!” Om tot een goede, onderbouwde indeling te komen, worden de […]Lees verder »
 • BOEMERANG 3

  BOEMERANG 3

  Mijn naam is Sharine van Beest, ik ben 41 jaar en moeder van 2 tieners. Beide zijn ze actief binnen SV Velden. Mijn zoon speelt bij IVO JO13 en mijn dochter speelt bij Swift A2. Doordat mijn dochter ging korfballen, ben ik een aantal jaar geleden bij de recreanten van Swift gaan spelen. Gezelligheid en […]Lees verder »
 • Kangoeroe Klup

  Kangoeroe Klup

  Voor het nieuwe seizoen zoekt de Kangoeroe Klup nieuwe leden!Lees verder »
 • Iva winnaar award beste korfbalster!

  Iva winnaar award beste korfbalster!

  Op vrijdag 10 mei vond de jaarlijkse uitreiking van de Dames Awards 2018-2019 plaats. Iva Heijligers is uitgeroepen tot beste korfbalster reserve topklasse. Proficiat Iva! Swift 2 was genomineerd als team of the year maar heeft helaas de award niet mogen winnen.  Lees verder »
 • BOEMERANG 2

  BOEMERANG 2

  Via Bob heb ik de boemerang toegeworpen gekregen. Natuurlijk zou je hopen dat de boemerang zijn naam eer aan doet en dat deze linea recta terug zou vliegen tegen Bob “ziene kiebus”. Anderzijds is het natuurlijk een eer om over een van mijn eigen sportmomenten te mogen schrijven. Natuurlijk heb ik als trainer/coach bij de […]Lees verder »
 • NK Zaal

  NK Zaal

  Op zaterdag 30 maart speelden de dames van de C1 en de B1 het NK in Venray. De B1 heeft twee keer net niet gewonnen en eindigden daarmee op de vierde plaats . De kruisfinale speelden ze tegen Rosolo B1, maar werd verloren met 8-7. De troostfinale verloren ze met 6-5 van de Korfrakkers.   […]Lees verder »
 • Zaalkampioenen – D1, E1, E3

  Zaalkampioenen – D1, E1, E3

  In de afgelopen zaalperiode zijn drie teams kampioen geworden. Super, proficiat allemaal! Swift E3 heeft met 10-3 gewonnen van Oranje Wit.   Swift D1 wist de kampioenswedstrijd te winnen met maar liefst 29-1. Ze speelden tegen Dakos D1.   Swift E1 moest nog twee wedstrijden spelen, maar was al kampioen. De wedstrijd werd gewonnen met […]Lees verder »
 • NIEUW: BOEMERANG!

  NIEUW: BOEMERANG!

  Beste allemaal, Na lange tijd afwezig te zijn geweest, gooien wij hem weer in de speeltijd! De jongere leden hebben nu waarschijnlijk geen idee waar ik het over heb, de oudere leden van VCV en wellicht Swift weten direct wat ik bedoel. DE BOEMERANG! Aangezien tijden zijn veranderd, wordt niet gevraagd om een uitgebreid stuk […]Lees verder »
 • PBS groep zoekt opvolgers!

  PBS groep zoekt opvolgers!

  Sinds enkele jaren is er een werkgroep PBS actief binnen SV Velden. PBS staat voor Positive Behaviour Support en is een methode die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en het voorkomen van ongewenst gedrag. Uit elke vereniging nemen 1 of 2 personen zitting in deze werkgroep. Namens IVO hebben wij, Ingrid Tax […]Lees verder »
 • Enquête BMV

  Enquête BMV

  Geachte gebruiker en/of bezoeker van de BMV de Vilgaard. Het bestuur van SCC en SGDV vraagt u vriendelijke mee te werken aan een goed functionerend BMV. Daarvoor vragen wij u de door ons opgestelde enquête in te vullen. Het duurt slechts 5 minuten. U komt in de enquête door de volgende link aan te klikken: […]Lees verder »
 • Swift – Contracten trainers verlengd.

  Swift – Contracten trainers verlengd.

  Namens dameskorfbalvereniging Swift uit Velden wil ik u graag laten weten dat de contracten van hoofdcoach Han Janssens en assistent coach Rens van Heugten met één jaar zijn verlengd. Han staat zodoende voor het derde jaar aan het roer bij de Veldense topklasser en Rens krijgt Swift 2 voor het tweede jaar onder zijn hoede. […]Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie SV Velden

  Nieuwjaarsreceptie SV Velden

  Beste leden en vrijwilligers van SV Velden, Ook dit jaar willen wij het jaar 2018 gezamenlijk afsluiten en het jaar 2019 feestelijk met elkaar inluiden. Hierbij nodigen we jullie uit om op 5 januari 2019 een toost uit te brengen op de Nieuwjaarsreceptie van SV Velden. De Nieuwjaarsreceptie zal dit jaar eerder aanvangen dan voorgaande […]Lees verder »
 • Thema avond voorkomen seksueel misbruik

  Thema avond voorkomen seksueel misbruik

  Uitnodiging thema avond seksueel grensoverschrijdend gedragLees verder »
 • Belavond VriendenLoterij

  Belavond VriendenLoterij

  Op donderdag 22 november organiseert SV Velden een belavond voor de VriendenLoterij. Met u lot kunt u SV Velden steunen! We zullen u op deze avond bellen en hopelijk bent u bereid om mee te gaan spelen aan de VriendenLoterij. Met een lot maakt u ook nog kans op leuke prijzen van de VriendenLoterij!Lees verder »
 • Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wil jij je graag aanmelden bij Swift?

  Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wil jij je graag aanmelden bij Swift?

  Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wil jij je graag aanmelden bij Swift? Mail dan snel naar jeugdcommissieswift@hotmail.com.Lees verder »
 • Regenboogkast naar Velden zaterdag 10 november

  Regenboogkast naar Velden zaterdag 10 november

  https://www.sportkernvelden.nl/regenboogkast-naar-velden-zaterdag-10-november/Lees verder »
 • Swift – Algemene ledenvergadering 26-09-18 Verslag en presentatie

  Swift – Algemene ledenvergadering 26-09-18 Verslag en presentatie

  Verslag PresentatieLees verder »
 • Steun SV Velden

  Steun SV Velden

  Speel je mee met de vriendenloterij? Of je familie, vrienden of buren? Met je lot kun je SV Velden steunen! Bel met 0880201020 en wijzig je goede doel waar je voor speelt naar Sportvereniging Velden. Een kleine moeite, maar voor al onze sporters een groot plezier! Alvast bedankt. Lees verder »
 • Swift – Agenda Algemene Ledenvergadering Swift d.d. 26-09-18

  Swift – Agenda Algemene Ledenvergadering Swift d.d. 26-09-18

  Agenda Algemene Ledenvergadering Swift woensdag 26-09-2018 2018-09-26 – Agenda ALV Swift  Lees verder »
 • Stagiaire SV Velden

  Stagiaire SV Velden

    Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 20 jaar en ik woon in Velden. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik korfbal al heel wat jaren bij Swift en doe dit nog altijd met plezier. Het komende half jaar volg ik de minor Pedagoog in de Sport aan de Fontys […]Lees verder »
 • Swift – trainingstijden veld 18-19 (wijziging)

  Swift – trainingstijden veld 18-19 (wijziging)

  Trainingstijden veld 2018-2019 (18-08-18)Lees verder »
 • Swift – DE DOELDRIEDAAGSE

  Swift – DE DOELDRIEDAAGSE

 • PBS-werkgroep Swift

  PBS-werkgroep Swift

  Ik ben Loes Drouen en ben 36 jaar oud. Ik woon samen met Rob en onze 3 jongens (Siem, Lenn en Juul) in Velden. Ik ben leerkracht van groep 7/8 op basisschool De Weiert in Arcen. Op deze school werken we ook met PBS. Ik zie daar wat deze aanpak voor positieve bijdrage heeft aan […]Lees verder »
 • Swift – Data kangoeroe Klup 2018-2019

  Swift – Data kangoeroe Klup 2018-2019

  Hieronder vind je de data van de Kangoeroe Klup 2018-2019 Data Kangoeroe Klup 2018-2019Lees verder »
 • Swift – Trainingstijden veld 2018-2019

  Swift – Trainingstijden veld 2018-2019

  Hieronder vind je de trainingstijden voor het veld 2018-2019 (versie 2) Let op: er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Trainingstijden veld 2018-2019 (v.2.)Lees verder »
 • Swift 5

  Swift 5

    SEIZOEN 2018-2019 SWIFT 5 Trainer/Coach Caris, Nicole Michelle Keltjens Jacobs, Yvonne Loes Crommentuyn Meurs, Sanne Lieke Aerdts Muijsers, Maartje Oud, Suzanne Trainingstijd: Pleun Rondeel Ripmeester, Ellen Rothoff, Yvette Vercoulen, Jacky Voesten, AngeliqueLees verder »
 • Swift – Even voorstellen Rens van Heugten

  Swift – Even voorstellen Rens van Heugten

  Even voorstellen rens van heugtenLees verder »
 • Swift – Kangoeroe klup 2018-2019

  Swift – Kangoeroe klup 2018-2019

 • Swift – Teamindeling senioren seizoen 2018-2019

  Swift – Teamindeling senioren seizoen 2018-2019

  De indeling: Swift – Indeling 2018-2019 seniorenLees verder »
 • Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2018-2019

  Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2018-2019

  Teamindeling Jeugd Swift Hieronder beschrijven we de gehanteerde werkwijze bij de teamindeling. Het verenigingsdoel staat voorop “Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat en op ieders eigen niveau!” Totstandkoming teamindeling Om tot een goede, onderbouwde indeling te komen, worden de volgende punten in acht genomen: 1. De leden van de […]Lees verder »
 • Swift – Kangoeroe Klup

  Swift – Kangoeroe Klup

  Vanaf het seizoen 2016-2017 heeft Swift ook een Kangoeroe Klup.  Dit is een soort kleutergym voor meisjes én jongens van 3 tot en met 6 jaar waarbij sport- en spelactiviteiten worden aangeboden, met een knipoog naar korfbal.   Vaardigheden als: Rennen – Springen – Huppelen – Hinkelen – Mikken – Doelen – Gooien – Vangen – Tikken – […]Lees verder »
 • Swift – Trainingsdagen/tijden veld seizoen 2017-2018 (vanaf 12-03-2018)

  Swift – Trainingsdagen/tijden veld seizoen 2017-2018 (vanaf 12-03-2018)

  Trainingsdagen en tijden veld seizoen 2017-2018 (11 maart 2018)Lees verder »
 • Swift – Programma wedstrijden veldcompetitie seizoen 2017-2018

  Swift – Programma wedstrijden veldcompetitie seizoen 2017-2018

  Programma wedstrijden van 31-03-2018 t/m 06-06-2018)   Programma wedstrijden Swift veldcompetitie seizoen 2017-2018 (11 maart 2018)  Lees verder »
 • Swift – Dameskorfbal zaalfinale 17-03-2018

  Swift – Dameskorfbal zaalfinale 17-03-2018

  Zaterdag 17 maart zaalfinale dameskorfbal. Swift A1 is nog steeds in de race voor een plekje in de finale.  Lees verder »
 • Swift – NK B & C jeugd zaal en kruisfinale reserve topklasse 10 maart 2018

  Swift – NK B & C jeugd zaal en kruisfinale reserve topklasse 10 maart 2018

  Op deze site staat alle informatie over het NK voor onze Swift C1: https://www.depeelkorf.nl/1064/teams-nk-2017-c-jeugd/Lees verder »
 • Op zoek naar aanvulling bestuur Swift

  Op zoek naar aanvulling bestuur Swift

  Beste Swift-leden,   Op dit moment bestaat het bestuur van onze korfbalclub Swift uit 6 personen, te weten Lisette Bergmans, Wendy van ’t Hek, Nelly Jacobs, Mirjan Stoffels, Rick Theelen en Twan Janssen. Het betreft een goed op elkaar ingewerkt team dat op een prettige, informele wijze zo goed mogelijk de voorkomende korfbal-bestuurszaken afhandelt. Maar……. […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Hoi allemaal, Ik ben Manon de Milde, 21 jaar oud. Na het halen van mijn HAVO diploma ben ik pedagogiek gaan studeren op de Fontys in Den Bosch. Het afgelopen half jaar heb ik de minor pedagoog in de sport gevolgd. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Atletiek Vereniging in […]Lees verder »
 • Swift – Ellen Heijnen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Swift – Ellen Heijnen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Ellen Heijnen is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter. Ellen mag voortaan ook externe wedstrijden fluiten. Van harte gefeliciteerd Ellen!Lees verder »
 • Swift – geslaagden opleiding jurytafel

  Swift – geslaagden opleiding jurytafel

  Patricia Haanen, Sandra Verbeek, Esther Wijnhoven en Johan Wienen hebben de opleiding jurytafel behaald. Namens alle leden van Swift van harte gefeliciteerd.Lees verder »
 • Swift – jubilarissen 2017

  Swift – jubilarissen 2017

  De jubilarissen van dit jaar zijn: Helen van Eijndt is 40 jaar lid Els Clabbers is 60 jaar lid. Namens alle leden feliciteren we beiden met hun jubileum.  Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie 6 januari

  Nieuwjaarsreceptie 6 januari

 • Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering van SV Velden is er met de Rabobank Venlo e.o. een nieuw sponsorcontract getekend waardoor de Rabobank nu hoofdsponsor is van onze vereniging! SV Velden is verheugd over deze samenwerking en kijkt dan ook uit naar naar een mooie samenwerking!Lees verder »
 • Swift – geen training in de 1e week van de kerstvakantie (25-12 t/m 29-12)

  Swift – geen training in de 1e week van de kerstvakantie (25-12 t/m 29-12)

  Geen training In de 1e week van de Kerstvakantie, van maandag 25 tot en met vrijdag 29 december, hebben wij de sporthal niet ingehuurd. Er kan en zal dan dus niet getraind worden Vanaf dinsdag 2 januari kan er weer gewoon getraind worden.Lees verder »
 • Documenten jaarvergadering

  Documenten jaarvergadering

  Beste leden, Maandag 27 november is de jaarvergadering om 19:30 uur in de BMV. Hieronder kunnen jullie de agenda, notulen en andere documenten vinden die daar betrekking op hebben. Bestuur SV Velden Uitnodiging najaarsvergadering 2017Lees verder »
 • Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Beste leden van s.v. Velden! Graag willen we jullie om een kleine gunst vragen. Dirk Driessen is momenteel het afstuderen bij s.v. Velden, en doet onderzoek naar de sportwensen van de inwoners van Velden. Ondanks dat jullie al Lid zijn van s.v. Velden willen we heel graag jullie mening weten over het sportaanbod. Als jullie […]Lees verder »
 • Swift – Trainingsschema zaal 2017-2018

  Swift – Trainingsschema zaal 2017-2018

  Trainingstijden zaal 2017-2018 (v1)Lees verder »
 • Algemene Ledenvergadering 27 november

  Algemene Ledenvergadering 27 november

  Beste leden van SV Velden.   Maandag 27 november 2017 is de najaars Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 19.30 uur in onze kantine in de Vilgaard. Belangrijk onderwerp is de presentatie van de budgetcommissie en de financiële toekomst van SV Velden. De agenda en de jaarverslagen worden begin november, zoals de laatste jaren gebruikelijk, op […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Het komende halfjaar zal Dirk vanuit een stageopdracht diverse activiteiten oppakken binnen SV Velden. Dirk stelt zich hieronder even voor. Hallo Allemaal! Mijn naam is Dirk Driessen (24) en ik ben student aan de hogeschool in Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met mijn 4e en tevens laatste jaar van mijn studie Sport, Gezondheid en Management. […]Lees verder »
 • Swift – trainingstijden veld 2017-2018 (v2)

  Swift – trainingstijden veld 2017-2018 (v2)

  Trainingstijden veld 2017-2018 (v2 20-08)Lees verder »
 • Swift – Trainingstijden veld 2017-2018

  Swift – Trainingstijden veld 2017-2018

  Trainingstijden veld 2017-2018 (v1)Lees verder »
 • Swift – Teamindeling senioren seizoen 2017-2018

  Swift – Teamindeling senioren seizoen 2017-2018

  Swift – Teamindeling senioren seizoen 2017-2018 Swift – indeling senioren siezoen 2017-2018 (v1)Lees verder »
 • Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2017-2018

  Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2017-2018

  Teamindeling Jeugd Swift Hieronder beschrijven we de gehanteerde werkwijze bij de teamindeling. Het verenigingsdoel staat voorop “Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat en op ieders eigen niveau!” Totstandkoming teamindeling Om tot een goede, onderbouwde indeling te komen, worden de volgende punten in acht genomen: De leden van de jeugdcommissie […]Lees verder »
 • Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  De jaarlijkse slotdag van SV Velden zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 juli. Dit is de afsluiting van het seizoen voor alle leden van SV Velden en in het speciaal voor alle vrijwilligers die dit seizoen een bijdrage hebben geleverd! Deze zaterdag valt dit jaar samen met de afsluiting van de IVO 100 jaar […]Lees verder »
 • Swift – NK dameskorfbal veld 2017

  Swift – NK dameskorfbal veld 2017

  Het NK Dameskorfbal dat op zondag 11 juni 2017 bij Swift in Velden plaatsvindt, is een groot dameskorfbalevenement. Allereerst worden er natuurlijk de finales gespeeld in de Reserve Topklasse, de junioren Hoofdklasse en in de Topklasse. Daarnaast vinden er een aantal side events plaats, met name het Top D toernooi, een demo door de G-korfballers […]Lees verder »
 • Swift – Celine Bergmans geslaagd als KNKV scheidsrechter

  Swift – Celine Bergmans geslaagd als KNKV scheidsrechter

  Celine Bergmans is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter. Celine mag voortaan ook externe wedstrijden fluiten. Van harte gefeliciteerd Celine !Lees verder »
 • Swift – Trainingstijden veld (22-03-2017)

  Swift – Trainingstijden veld (22-03-2017)

  Trainingstijden veld seizoen 2016-2017 (22-03-17)Lees verder »
 • Swift – KOOP NU TICKETS VOOR DE ZAALFINALE.

  Swift – KOOP NU TICKETS VOOR DE ZAALFINALE.

  KOOP NU TICKETS VOOR DE ZAALFINALE. Swift 1 én A1 in de zaalfinale. Kom onze toppers aanmoedigen!!! 17.15u SWIFT A1 – Rosolo A1 19.30u SWIFT 1 – De Korfrakkers 1 Tot en met donderdag 23.59 kosten de tickets: Volwassene €10,50 jeugd t/m 15 jaar en 65+ €7,- Dit zijn exclusief service- en transactie kosten. Ga […]Lees verder »
 • Swift 1 en A1 naar dameskorfbalfinale Eindhoven

  Swift 1 en A1 naar dameskorfbalfinale Eindhoven

  Gisteravond, dinsdag 14 maart, hebben de dames van Swift 1 zich via een beslissende derde play off tegen DDW 1 geplaatst voor de zaalfinale komende zaterdag 18 maart in Eindhoven. In een aantrekkelijke en vooral heel spannende wedstrijd werd er gewonnen met 14-12 na een ruststand van 9-6.  Het team ging vrijwel de hele wedstrijd aan de leiding. […]Lees verder »
 • Op zoek naar een bijbaan?

  Op zoek naar een bijbaan?

  Wordt nu krantenbezorger en verdien ook geld voor je vereniging! Indien jij je nu aanmeld als krantenbezorger, dan krijgt de vereniging een bijdrage in de clubkas! Belangrijk is dat je aangeeft dat je via SV Velden enthousiast bent geworden om krantenbezorger te worden.Lees verder »
 • Swift – aanmeldingsbrief indoor sportspektakel 2017

  Swift – aanmeldingsbrief indoor sportspektakel 2017

  De aanmeldingsbrief voor het indoor sportspektakel kun je vinden onder swift / documenten Aanmelden kan via deze linkLees verder »
 • Swift – Han Janssens nieuwe trainer/coach Swift 2017-2018

  Swift – Han Janssens nieuwe trainer/coach Swift 2017-2018

  Han Janssens nieuwe trainer/coach Swift 2017-2018 De afgelopen periode is er een zoektocht gestart naar een nieuwe trainer/coach voor de selectie van Swift voor het seizoen 2017-2018. Afgelopen weekend hebben wij een overeenstemming bereikt met de 32-jarige Han Janssens. Als trainer/coach is Han onder andere actief geweest bij de talentontwikkeling district Zuid van het KNKV […]Lees verder »
 • Swift – Lotte Koper geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Swift – Lotte Koper geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Lotte Koper is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter. Lotte mag voortaan ook externe wedstrijden fluiten. Van harte gefeliciteerd Lotte !Lees verder »
 • Omgang met kunstgrasveld ivm weersomstandigheden

  Omgang met kunstgrasveld ivm weersomstandigheden

  Afgelopen week kregen we vanuit verschillende (sport) kampen de vraag wanneer er nu wel en wanneer er géén gebruik gemaakt kan en mag worden van het kunstgrasveld van Swift. Hieronder een kort overzicht, zoals omschreven in het onderhoudsplan van de kunstgras leverancier. Het bestuur wil jullie dan ook dringend vragen je hier aan te houden, […]Lees verder »
 • Korfbal extra genomineerd voor sportteam van het jaar!!!

  Korfbal extra genomineerd voor sportteam van het jaar!!!

  De toppers van ons korfbal extra team zijn genomineerd voor sportteam van jaar! Een onafhankelijke jury zal bepalen wie de prijs in ontvangst mag nemen, ze worden onder andere beoordeeld op een zelf geschreven promotie tekst. In deze tekst moeten de genomineerde zelf omschrijven waarom ze deze prijs verdienen. Lees hieronder de tekst van ons […]Lees verder »
 • Swift – Roxanne van Rooijen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Swift – Roxanne van Rooijen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Roxanne van Rooijen is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter Van harte gefeliciteerd Roxanne !Lees verder »
 • Swift – talententeams

  Swift – talententeams

  Enkele swift speelsters zijn geselecteerd voor het talententeams, te weten Talententeam <19: Aniek Gubbels en Fenne Fleuren Talententeam <17: Audrey Gubbels Talententeam <15: Aniek Haanen Talententeam <13: Hanne van de Pasch en Minou van ’t Hek Veel succes en van harte gefeliciteerd !Lees verder »
 • Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen In het kader van PBS vond op dinsdag 15 november de workshop positief coachen plaats. In BMV de Vilgaard gingen zo’n 20 trainers en leiders van de diverse sportverenigingen met elkaar in gesprek over het effect van positief coachen. De deelnemers kregen halverwege de avond de opdracht om een aantal positieve […]Lees verder »
 • Uitslag Grote Club Actie 2016

  Uitslag Grote Club Actie 2016

  De Grote Club Actie 2016 zit er weer op en mede door de nieuwe aanpak van de te winnen prijzen kunnen we spreken van een zeer geslaagde actie waarbij we meer opbrengst dan vorig jaar hebben kunnen realiseren. In totaal heeft SV Velden 1519 loten verkocht en dat resulteert in een opbrengst van € 3645,60 […]Lees verder »
 • Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  In de webshop op deze website is echte SV Velden kleding verkrijgbaar! Ideaal om voor sinterklaas of kerst te vragen! Vertel sinterklaas of de kerstman dan ook dat hij hier jouw SV Velden kleding kan bestellen!Lees verder »
 • Swift – jubilarissen

  Swift – jubilarissen

  Swift – jubilarissen Afgelopen maandagavond 31 oktober, tijdens de Algemene Ledenvergadering van de SV Velden, werden de jubilarissen van de vereniging gehuldigd. Voorzitter Twan Janssen zette voor korfbalclub Swift drie jubilarissen in het zonnetje, te weten Wilma Hermans, Lisette Bergmans  en Marijn Geurts. Voor (erelid) Wilma betreft het haar 50-jarige lidmaatschap (eigenlijk al 51 jaar), […]Lees verder »
 • Swift – Kangoeroe Klub (5 november 2016)

  Swift – Kangoeroe Klub (5 november 2016)

 • Uitnodiging Positief coachen 15 november 2016

  Uitnodiging Positief coachen 15 november 2016

  Uitnodiging Positief coachen-1Lees verder »
 • Documenten ALV 31 oktober 2016

  Documenten ALV 31 oktober 2016

  Op maandag 31 oktober om 19.30 uur zal de algemene ledenvergadering weer worden gehouden in het BMV. Via deze weg willen wij jullie allemaal uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Op deze vergadering kan iedereen zijn of haar mening en ideeën laten horen. De agenda en alle andere belangrijke informatie kun je hieronder vinden. Wij […]Lees verder »
 • Kunstgrasvelden in de media

  Kunstgrasvelden in de media

  Aan de leden van SV Velden Naar aanleiding van de berichten in de media (reportage Zembla) omtrent kunstgrasvelden in Nederland heeft het bestuur laten uitzoeken hoe het met het korfbalkunstgrasveld zit. De in de media genoemde kunstgrasvelden zijn velden waar tussen de vezels rubberen korrels zijn gestrooid. Op ons korfbalveld is gebruik gemaakt van zand. […]Lees verder »
 • Algemene ledenvergadering

  Algemene ledenvergadering

  De algemene ledenvergadering zal dit jaar op 31 oktober om 19:30 uur gehouden worden in het BMV. Agenda en verslagen zullen later op de site komen te staan.Lees verder »
 • Swift – Kangoeroe klup

  Swift – Kangoeroe klup

 • Swift – Regeling reiskostenvergoeding naar uitwedstrijden Swift

  Swift – Regeling reiskostenvergoeding naar uitwedstrijden Swift

  Regeling reiskostenvergoeding naar uitwedstrijden SwiftLees verder »
 • Teamindeling Swift seizoen 2016-2017

  Teamindeling Swift seizoen 2016-2017

  Beste leden, In de bijlage vinden jullie de teamindeling voor het seizoen 2016-2017. Dit bestand heeft 2 tabbladen. 1 tabblad betreft de jeugd en korfbal extra en 1 tabblad betreft de senioren en midweek. Ieder jaar weer een hele lastige klus voor ons. We krijgen te maken met het feit dat de peildatum wat betreft […]Lees verder »
 • Programma NK Dameskorfbal

  Programma NK Dameskorfbal

  Komende zondag 12 juni 2016 is het zover bij korfbalclub Swift in Velden: Dan gaat het NK Dameskorfbal plaatsvinden. Hieronder is het programma van de dag te zien. Allereerst worden er die dag in drie finales bepaald wordt welke ploegen er Nederlands Kampioen worden bij de Junioren, in de reserve Topklasse en in de Dames […]Lees verder »
 • Korfbal kennismakingsdag verschoven naar 24 juni

  Korfbal kennismakingsdag verschoven naar 24 juni

  De korfbal kennismakingsdag is verschoven naar 24 juni. Op onderstaande poster vinden jullie meer informatie. Lijkt dit je leuk?? Geef je dan snel op!  Lees verder »
 • Lotte Koper winnares Dames Korfbal Awards

  Lotte Koper winnares Dames Korfbal Awards

  Op vrijdagavond 20 mei 2016 werden de Dames Korfbal Awards uitgereikt in Partycentrum van Haandel te Erp. Swift-speelster Lotte Koper is op deze avond uitgeroepen tot “Beste korfbalster” in de Reserve Topklasse. Lotte, namens het hele bestuur en namens de hele vereniging Swift, van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing.Lees verder »
 • Dames Awards op 20 mei 2016 in Partycentrum van Haandel te Erp

  Dames Awards op 20 mei 2016 in Partycentrum van Haandel te Erp

  Op 20 mei 2016 vanaf 20.00 uur vinden in Partycentrum van Haandel te Erp de uitreikingen van de Dames Awards plaats. Vanuit Swift zijn er drie genomineerden. Het betreft: Shenna Janssen, zij is genomineerd in de categorie “Beste korfbalster” in de Topklasse Lotte Koper, zij is genomineerd in de categorie “Beste korfbalster” in de Reserve Topklasse Swift 2, […]Lees verder »
 • NK Dameskorfbal op 12 juni 2016 bij Swift in Velden

  NK Dameskorfbal op 12 juni 2016 bij Swift in Velden

  Op 12 juni 2016 gaat op de spiksplinternieuwe kunstgrasvelden van sportpark De Vilgaard in Velden het NK Dameskorfbal plaatsvinden. De organisatie is in handen van dameskorfbalclub Swift uit Velden. Op deze dag worden de finales gespeeld van de Reserve Topklasse Dames, de Hoofdklasse A jeugd Dames en als hoogtepunt de Topklasse Dames. Daarnaast vinden een aantal side […]Lees verder »
 • Familiedag & Slotfeest op zaterdag 28 mei!

  Familiedag & Slotfeest op zaterdag 28 mei!

  De familiedag gecombineerd met het slotfeest vindt plaats op zaterdag 28 mei! Zet deze datum dus alvast in je agenda! Het volledige programma en meer informatie volgt snel!Lees verder »
 • Paasmiddag SV Velden

  Paasmiddag SV Velden

  Paasmiddag SV Velden Hallo beste jongens en meisjes van SV Velden, Hierbij nodigen wij jullie uit voor de paasmiddag van SV Velden op zaterdag 26 maart 2016. We verzamelen om 13.30 uur bij het open veld achter camping de Krosselt (zie eventuele routebeschrijving), waar jullie om ongeveer 15.30 uur weer opgehaald kunnen worden. Trek nog niet […]Lees verder »
 • Swift coach Jan Kooiman verlengd contract met 1 jaar

  Swift coach Jan Kooiman verlengd contract met 1 jaar

  Wij willen u namens dameskorfbalvereniging Swift laten weten dat het contract met onze huidige trainer Jan Kooiman met één jaar is verlengd. Het wordt Jan zijn vijfde jaar bij onze vereniging. Jan zal zodoende tot en met het seizoen 2016-2017 onze selectie blijven trainen. Beide partijen toonden zich zeer tevreden met deze overeenkomst. In navolging […]Lees verder »
 • Nieuwe website

  Nieuwe website

  Inmiddels is de nieuwe website van Sportkern Velden live! Echter kan het voorkomen dat er nog enkele informatie ontbreekt. Dit wordt z.s.m. opgelost.Lees verder »