Nieuws

 • Teamindeling seizoen 2021-2022

  Teamindeling seizoen 2021-2022

  Swift teamindeling jeugd 2021-2022 Swift teamindeling senioren 2021-2022 Totstandkoming teamindelingLees verder »
 • Voorzitter SV Velden neemt afscheid

  Voorzitter SV Velden neemt afscheid

 • Swift C1 najaarskampioen!

  Swift C1 najaarskampioen!

  De kampioenswedstrijd werd met 15-0 gewonnen! Gefeliciteerd!Lees verder »
 • Vrijwilligersbeleid

  Vrijwilligersbeleid

  Beste leden en ouders jeugdleden van Swift, Binnen onze korfbalafdeling Swift hebben we afgelopen seizoen geïnventariseerd m.b.t. vrijwilligersbeleid. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe opzet, het vrijwilligersbeleid ‘À la Carte systeem’. Voor de afdeling korfbal is het van belang dat korfbalkennis wordt overgedragen vanuit de oudere speelsters naar de jeugdige speelsters. Om zo de korfbalkennis […]Lees verder »
 • Nieuwe Corona-maatregelen SV Velden en Sport- en Cultuur Café

  Nieuwe Corona-maatregelen SV Velden en Sport- en Cultuur Café

  Afgelopen maandag zijn er nieuwe corona maatregelen bekend gemaakt. Ook wij zijn genoodzaakt om ons aan deze maatregelen te houden. Wij vragen onze bezoekers om de volgende maatregelen na te leven: SV Velden: – Geen publiek meer bij alle trainingen en wedstrijden. – Na wedstrijden worden tegenstanders gevraagd naar huis te gaan. – Rijdende ouders van de […]Lees verder »
 • Vrijwilligers horeca

  Vrijwilligers horeca

  We zijn op veel momenten opzoek naar vrijwilligers voor de horeca. Er is een planning gemaakt tot en met 25 oktober.  Zie het bestand hieronder. Voor de organisatie is het wenselijk als we kunnen werken met structurele vrijwilligers, maar uiteraard begrijpen we ook dat dat niet altijd mogelijk is. Vrijwilligers die kunnen tappen zijn meer […]Lees verder »
 • Glasvezel SV Velden

  Glasvezel SV Velden

  Zoals jullie wellicht bekend, zijn diverse providers momenteel aanmeldingen aan het werven voor glasvezel. Voor Delta Fiber en Caiway geldt dat ze dit proberen te doen met inzet van verenigingen. De actie die deze partijen hebben is goed: per aanmelding via de vereniging ontvangt de club € 50 en krijgt de persoon die zich aanmeldt […]Lees verder »
 • Algemene ledenvergadering maandag 21-9-2020 20.00 uur in BMV

  Algemene ledenvergadering maandag 21-9-2020 20.00 uur in BMV

  Helaas kan de geplande algemene ledenvergadering op donderdag 10 september ivm drukte geen doorgang vinden. De vergadering is verplaatst naar maandag 21 september om 20.00 uur, in BMV.   De agenda is als volgt: Jaarresultaat; Visie SCC. Vrijwilligersvergoeding; Wervingscampagne vrijwilligers bar Begroting Situatie SGDV Nieuwe afdeling “Groepslessen”   De notulen van de laatste ALV zijn te […]Lees verder »
 • Teamindeling seizoen 2020-2021

  Teamindeling seizoen 2020-2021

  Definitieve indeling jeugd 2020-2021 Definitieve indeling senioren 2020-2021 Totstandkoming teamindeling 2020-2021     Contactpersonen: Anouk Bergmans Swift A Ellen Heijnen Swift B Helen van Eijndt Swift C Stephanie Geelen Swift D Jessie van Bommel Swift E en F  Lees verder »
 • Word lid van Swift!

  Word lid van Swift!

 • (Her)start sporten 18+

  (Her)start sporten 18+

  Hallo allemaal, Zoals afgelopen woensdag gemeld mogen personen boven de 18 jaar vanaf woensdag 13 mei ook weer buiten gaan sporten. Vanuit de gemeente hebben we de richtlijnen nog niet ontvangen. We hebben besloten daar nu niet langer op te wachten en alvast te beginnen met de voorbereidingen zodat we snel uit de startblokken kunnen zodra er […]Lees verder »
 • Het sporten is weer begonnen!

  Het sporten is weer begonnen!

  Het heeft even op zich laten wachten, maar we hebben de goedkeuring van de gemeente Venlo ontvangen.  Dit betekent dat er weer gesport mag worden! De coco’s zijn op de hoogte gesteld. We vragen een ieder om de aanwijzingen van de coco’s op te volgen. We verwachten verder van alle sportaanbieders dat ze op de hoogte zijn […]Lees verder »
 • Coco’s gezocht

  Coco’s gezocht

  Gelukkig mag de jeugd tot en met 18 jaar vanaf 29 april, onder bepaalde voorwaarden, weer gaan sporten. Eén van deze voorwaarden is dat er tijdens de training een of meerdere Corona-coördinatoren aanwezig moeten zijn die er op toezien dat de leden op het sportpark zich aan de gestelde regels houden en daarin ook handhaven. Zo kunnen […]Lees verder »
 • Enquete vrijwilligerswerk Swift

  Enquete vrijwilligerswerk Swift

  Enquête vrijwilligerswerk door ouders en anderen 2020/2021 Namens Swift is er een enquête uitgestuurd voor vrijwilligerswerk binnen onze vereniging. Deze is verstuurd naar bij ons bekende email-adressen. Het kan zijn dat we u geen email hebben gestuurd omdat uw email- adres niet bekend was. Wilt u ook graag vrijwilligerswerk doen dan kunt u dat aangeven in […]Lees verder »
 • Nieuwe hoofdtrainer Swift

  Nieuwe hoofdtrainer Swift

  Jan Wielink nieuwe trainer/coach 2020-2021 Afgelopen week is Swift, uitkomend in de topklasse dameskorfbal, een principeakkoord overeengekomen met Jan Wielink, nu ad interim trainer bij het eerste van Swift, om de samenwerking nog een jaar te verlengen. Met de komst van Jan heeft Swift een oude bekende in huis gehaald. Zowel Swift als Jan kijken […]Lees verder »
 • Koop lokaal en steun de lokale ondernemers!

  Koop lokaal en steun de lokale ondernemers!

  Nu de Coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, brengt dit voor iedereen veel onzekerheid met zich mee. Veel mensen zijn waar mogelijk thuis aan het werk, sommige zien hun opdrachten ingetrokken of afgelast worden en weer anderen zijn hard aan het werk om voor de gemeenschap te zorgen. Zo heeft ieder individu zijn of […]Lees verder »
 • SV Velden Veilig

  SV Velden Veilig

  Sexuele intimidatie? Dat gebeurt bij ons toch niet? Helaas komt grensoverschreidend gedrag in de sport vaker voor dan de meeste mensen denken. Dit bleek o.a. uit het rapport van de commissie Klaas de Vries “seksuele intimidatie en misbruik in de sport”. Als reactie hierop heeft de koepel organisatie sport NOC/NSF regels en procedures opgesteld. Een […]Lees verder »
 • Sport- en cultuurcafé t/m 31 Maart gesloten

  Sport- en cultuurcafé t/m 31 Maart gesloten

  Net als de sporthal en het sportpark, is ook het sport- en cultuurcafé t/m 31 Maart gesloten. De BMV kan nog wel gebruikt worden, maar zonder de horeca.Lees verder »
 • Trainingen en evenementen tot nader order afgelast

  Trainingen en evenementen tot nader order afgelast

  Gezien de maatregelen omtrend het Corona virus heeft het bestuur van SV Velden besloten om de trainingen en evenementen van SV Velden tot nader order niet door te laten gaan. We hopen op jullie begrip.Lees verder »
 • BOEMERANG 8

  BOEMERANG 8

  Lieke, bedankt voor de boemerang. Ik heb hem gevangen. Maar nu heb ik ook zo’n zelfde dilemma, hoe krijg ik wat op papier. Het begin is in ieder geval alvast gemaakt. Ik zal me dus nu maar verder voorstellen. Mijn naam is Joep Janssen, ik ben 44 jaar en ik woon samen met Evelyne in Velden. Buiten dat […]Lees verder »
 • Overlijdenskaart Jan Reinders

  Overlijdenskaart Jan Reinders

  IVO supporter voor altijd… Na een mooi leven dat gekenmerkt werd door spontaniteit, enthousiasme, betrokkenheid en dankbaarheid hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve broer, schoonbroer, oom en grootoom Jan Reinders  Geboren  Gennep, 8 oktober 1949                                                                                   Overleden Velden, 22 januari 2020   Velden: Marjo Linda en Erik, Sem, Pim Nancy en Jorein Rik en Diana Lomm: Ellie en Martin Bart en Ankie, Saar, Tim Tom en Ellen […]Lees verder »
 • Swift jubilarissen

  Swift jubilarissen

  Tijdens de algemene ledenvergadering werden de jubilarissen van Swift in het zonnetje gezet: 25 jaar: Jill Willemsen en Rianne Reinders 40 jaar: Gerdie Willemsen 50 jaar: Gerriet Heijnen en Trudy Flinsenberg 70 jaar: El Willemsen Allen van harte gefeliciteerd!  Lees verder »
 • BOEMERANG 7

  BOEMERANG 7

  En toen ineens…. Een tag van Jens… DE BOOMERANG. Oh god, ik moet iets verzinnen en bij elkaar bedenken, daar ben ik echt slecht in. Het wordt dan vaak van hak op de tak werk, maar zo ziet mijn sportleventje er ook uit. Mijn naam is Lieke van Beek, 28 jaar en ik woon samen […]Lees verder »
 • Bericht hoofdtrainer Swift

  Bericht hoofdtrainer Swift

  Vanwege de teleurstellende resultaten dit zaalseizoen heeft hoofdtrainer Han Janssens z’n eigen aanstelling ter discussie gesteld. Daarop is in gezamenlijk overleg besloten om per direct de samenwerking te beëindigen. Ondanks deze abrupte beëindiging gaat deze keuze niet ten koste van een goede verstandhouding. Team en bestuur bedanken Han voor z’n inzet en betrokkenheid bij Swift. […]Lees verder »
 • BOEMERANG 6

  BOEMERANG 6

  Het was op een mooie dag, 6 november 2019, dat ik onbezorgd mijn werk deed op de radiotherapie afdeling van het RadboudUMC in Boxmeer. Niet wetende wat mij in een paar minuten zou overkomen, nam ik een slok van mijn thee en pakte mijn telefoon. Direct viel mijn oog op een aantal opmerkelijk appjes met […]Lees verder »
 • Spek de clubkas!

  Spek de clubkas!

  JUMBO BENDERS SPEK DE CLUBKAS! Van 11 november tot en met 11 maart krijg je als klant van Jumbo Benders bij iedere €10,- aan boodschappen een voucher. Deze voucher kan gedoneerd worden aan verschillende verenigingen, waaronder SV Velden. Op 11 maart wordt €100.000,-  verdeeld naar rato van gedoneerde vouchers. SV Velden heeft daarbij jullie hulp nodig! Doneer de […]Lees verder »
 • BOEMERANG 5

  BOEMERANG 5

  Nou hier ben ik dan. Ik dacht, wat moet ik in godsnaam met die Boomerang. Het liefst direct terug smijten maar ik dacht hup dan Han…. Ik ben Hanneke van Gardingen. Ik ben 43 jaar oud en moeder van een jongen van 6 en een dochter van 10 jaar. Beiden zijn lid van de volleybal […]Lees verder »
 • Hoofdtrainer Swift selectie gezocht!

  Hoofdtrainer Swift selectie gezocht!

  Ben jij de ambitieuze hoofdtrainer/coach die Swift zoekt? Swift is een vereniging die ernaar streeft om op het hoogst haalbare niveau te korfballen, namelijk de topklasse van het dameskorfbal. Onze vereniging kenmerkt zich door een ambitieuze en sportieve doelstelling die gedragen wordt door vele vrijwilligers. We zijn dan ook trots op waar wij als vereniging […]Lees verder »
 • BOEMERANG 4

  BOEMERANG 4

  Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 21 jaar en ik korfbal al vele jaren bij Swift. Momenteel speel ik in Swift 3 en ben ik coach van de E1. Daarnaast zit ik ook in de communicatie commissie van SV Velden. Ergens in de eerste jaren van de basisschool, ben ik begonnen met korfballen. Tot […]Lees verder »
 • Kangoeroeklup seizoen 2019-2020

  Kangoeroeklup seizoen 2019-2020

  Het nieuwe seizoen start weer bijna en dat betekent dat ook de Kangoeroeklup weer van start gaat. In bijgevoegd document staan de data en tijden weergegeven. Data en tijden Kangoeroe Klup 2019 Meer informatie over de Kangoeroeklup zie webpagina: Kangoeroe KlupLees verder »
 • Teamindeling seizoen 2019-2020

  Teamindeling seizoen 2019-2020

    Teamindeling 2019-2020 Swift teamindeling jeugd 2019-2020 Swift teamindeling senioren 2019-2020   Totstandkoming teamindeling jeugd Swift Hieronder beschrijven we de gehanteerde werkwijze bij de teamindeling. Het verenigingsdoel staat voorop “Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat en op ieders eigen niveau!” Om tot een goede, onderbouwde indeling te komen, worden de […]Lees verder »
 • BOEMERANG 3

  BOEMERANG 3

  Mijn naam is Sharine van Beest, ik ben 41 jaar en moeder van 2 tieners. Beide zijn ze actief binnen SV Velden. Mijn zoon speelt bij IVO JO13 en mijn dochter speelt bij Swift A2. Doordat mijn dochter ging korfballen, ben ik een aantal jaar geleden bij de recreanten van Swift gaan spelen. Gezelligheid en […]Lees verder »
 • Kangoeroe Klup

  Kangoeroe Klup

  Voor het nieuwe seizoen zoekt de Kangoeroe Klup nieuwe leden!Lees verder »
 • Iva winnaar award beste korfbalster!

  Iva winnaar award beste korfbalster!

  Op vrijdag 10 mei vond de jaarlijkse uitreiking van de Dames Awards 2018-2019 plaats. Iva Heijligers is uitgeroepen tot beste korfbalster reserve topklasse. Proficiat Iva! Swift 2 was genomineerd als team of the year maar heeft helaas de award niet mogen winnen.  Lees verder »
 • BOEMERANG 2

  BOEMERANG 2

  Via Bob heb ik de boemerang toegeworpen gekregen. Natuurlijk zou je hopen dat de boemerang zijn naam eer aan doet en dat deze linea recta terug zou vliegen tegen Bob “ziene kiebus”. Anderzijds is het natuurlijk een eer om over een van mijn eigen sportmomenten te mogen schrijven. Natuurlijk heb ik als trainer/coach bij de […]Lees verder »
 • NK Zaal

  NK Zaal

  Op zaterdag 30 maart speelden de dames van de C1 en de B1 het NK in Venray. De B1 heeft twee keer net niet gewonnen en eindigden daarmee op de vierde plaats . De kruisfinale speelden ze tegen Rosolo B1, maar werd verloren met 8-7. De troostfinale verloren ze met 6-5 van de Korfrakkers.   […]Lees verder »
 • Zaalkampioenen – D1, E1, E3

  Zaalkampioenen – D1, E1, E3

  In de afgelopen zaalperiode zijn drie teams kampioen geworden. Super, proficiat allemaal! Swift E3 heeft met 10-3 gewonnen van Oranje Wit.   Swift D1 wist de kampioenswedstrijd te winnen met maar liefst 29-1. Ze speelden tegen Dakos D1.   Swift E1 moest nog twee wedstrijden spelen, maar was al kampioen. De wedstrijd werd gewonnen met […]Lees verder »
 • NIEUW: BOEMERANG!

  NIEUW: BOEMERANG!

  Beste allemaal, Na lange tijd afwezig te zijn geweest, gooien wij hem weer in de speeltijd! De jongere leden hebben nu waarschijnlijk geen idee waar ik het over heb, de oudere leden van VCV en wellicht Swift weten direct wat ik bedoel. DE BOEMERANG! Aangezien tijden zijn veranderd, wordt niet gevraagd om een uitgebreid stuk […]Lees verder »
 • PBS groep zoekt opvolgers!

  PBS groep zoekt opvolgers!

  Sinds enkele jaren is er een werkgroep PBS actief binnen SV Velden. PBS staat voor Positive Behaviour Support en is een methode die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en het voorkomen van ongewenst gedrag. Uit elke vereniging nemen 1 of 2 personen zitting in deze werkgroep. Namens IVO hebben wij, Ingrid Tax […]Lees verder »
 • Enquête BMV

  Enquête BMV

  Geachte gebruiker en/of bezoeker van de BMV de Vilgaard. Het bestuur van SCC en SGDV vraagt u vriendelijke mee te werken aan een goed functionerend BMV. Daarvoor vragen wij u de door ons opgestelde enquête in te vullen. Het duurt slechts 5 minuten. U komt in de enquête door de volgende link aan te klikken: […]Lees verder »
 • Swift – Contracten trainers verlengd.

  Swift – Contracten trainers verlengd.

  Namens dameskorfbalvereniging Swift uit Velden wil ik u graag laten weten dat de contracten van hoofdcoach Han Janssens en assistent coach Rens van Heugten met één jaar zijn verlengd. Han staat zodoende voor het derde jaar aan het roer bij de Veldense topklasser en Rens krijgt Swift 2 voor het tweede jaar onder zijn hoede. […]Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie SV Velden

  Nieuwjaarsreceptie SV Velden

  Beste leden en vrijwilligers van SV Velden, Ook dit jaar willen wij het jaar 2018 gezamenlijk afsluiten en het jaar 2019 feestelijk met elkaar inluiden. Hierbij nodigen we jullie uit om op 5 januari 2019 een toost uit te brengen op de Nieuwjaarsreceptie van SV Velden. De Nieuwjaarsreceptie zal dit jaar eerder aanvangen dan voorgaande […]Lees verder »
 • Thema avond voorkomen seksueel misbruik

  Thema avond voorkomen seksueel misbruik

  Uitnodiging thema avond seksueel grensoverschrijdend gedragLees verder »
 • Belavond VriendenLoterij

  Belavond VriendenLoterij

  Op donderdag 22 november organiseert SV Velden een belavond voor de VriendenLoterij. Met u lot kunt u SV Velden steunen! We zullen u op deze avond bellen en hopelijk bent u bereid om mee te gaan spelen aan de VriendenLoterij. Met een lot maakt u ook nog kans op leuke prijzen van de VriendenLoterij!Lees verder »
 • Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wil jij je graag aanmelden bij Swift?

  Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wil jij je graag aanmelden bij Swift?

  Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of wil jij je graag aanmelden bij Swift? Mail dan snel naar jeugdcommissieswift@hotmail.com.Lees verder »
 • Regenboogkast naar Velden zaterdag 10 november

  Regenboogkast naar Velden zaterdag 10 november

 • Swift – Algemene ledenvergadering 26-09-18 Verslag en presentatie

  Swift – Algemene ledenvergadering 26-09-18 Verslag en presentatie

  Verslag PresentatieLees verder »
 • Steun SV Velden

  Steun SV Velden

  Speel je mee met de vriendenloterij? Of je familie, vrienden of buren? Met je lot kun je SV Velden steunen! Bel met 0880201020 en wijzig je goede doel waar je voor speelt naar Sportvereniging Velden. Een kleine moeite, maar voor al onze sporters een groot plezier! Alvast bedankt. Lees verder »
 • Swift – Agenda Algemene Ledenvergadering Swift d.d. 26-09-18

  Swift – Agenda Algemene Ledenvergadering Swift d.d. 26-09-18

  Agenda Algemene Ledenvergadering Swift woensdag 26-09-2018 2018-09-26 – Agenda ALV Swift  Lees verder »
 • Stagiaire SV Velden

  Stagiaire SV Velden

    Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 20 jaar en ik woon in Velden. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik korfbal al heel wat jaren bij Swift en doe dit nog altijd met plezier. Het komende half jaar volg ik de minor Pedagoog in de Sport aan de Fontys […]Lees verder »
 • Swift – trainingstijden veld 18-19 (wijziging)

  Swift – trainingstijden veld 18-19 (wijziging)

  Trainingstijden veld 2018-2019 (18-08-18)Lees verder »
 • Swift – DE DOELDRIEDAAGSE

  Swift – DE DOELDRIEDAAGSE

 • PBS-werkgroep Swift

  PBS-werkgroep Swift

  Ik ben Loes Drouen en ben 36 jaar oud. Ik woon samen met Rob en onze 3 jongens (Siem, Lenn en Juul) in Velden. Ik ben leerkracht van groep 7/8 op basisschool De Weiert in Arcen. Op deze school werken we ook met PBS. Ik zie daar wat deze aanpak voor positieve bijdrage heeft aan […]Lees verder »
 • Swift – Data kangoeroe Klup 2018-2019

  Swift – Data kangoeroe Klup 2018-2019

  Hieronder vind je de data van de Kangoeroe Klup 2018-2019 Data Kangoeroe Klup 2018-2019Lees verder »
 • Swift – Trainingstijden veld 2018-2019

  Swift – Trainingstijden veld 2018-2019

  Hieronder vind je de trainingstijden voor het veld 2018-2019 (versie 2) Let op: er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Trainingstijden veld 2018-2019 (v.2.)Lees verder »
 • Swift 5

  Swift 5

    SEIZOEN 2018-2019 SWIFT 5 Trainer/Coach Caris, Nicole Michelle Keltjens Jacobs, Yvonne Loes Crommentuyn Meurs, Sanne Lieke Aerdts Muijsers, Maartje Oud, Suzanne Trainingstijd: Pleun Rondeel Ripmeester, Ellen Rothoff, Yvette Vercoulen, Jacky Voesten, AngeliqueLees verder »
 • Swift – Even voorstellen Rens van Heugten

  Swift – Even voorstellen Rens van Heugten

  Even voorstellen rens van heugtenLees verder »
 • Swift – Kangoeroe klup 2018-2019

  Swift – Kangoeroe klup 2018-2019

 • Swift – Teamindeling senioren seizoen 2018-2019

  Swift – Teamindeling senioren seizoen 2018-2019

  De indeling: Swift – Indeling 2018-2019 seniorenLees verder »
 • Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2018-2019

  Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2018-2019

  Teamindeling Jeugd Swift Hieronder beschrijven we de gehanteerde werkwijze bij de teamindeling. Het verenigingsdoel staat voorop “Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat en op ieders eigen niveau!” Totstandkoming teamindeling Om tot een goede, onderbouwde indeling te komen, worden de volgende punten in acht genomen: 1. De leden van de […]Lees verder »
 • Swift – Kangoeroe Klup

  Swift – Kangoeroe Klup

  Vanaf het seizoen 2016-2017 heeft Swift ook een Kangoeroe Klup.  Dit is een soort kleutergym voor meisjes én jongens van 3 tot en met 6 jaar waarbij sport- en spelactiviteiten worden aangeboden, met een knipoog naar korfbal.   Vaardigheden als: Rennen – Springen – Huppelen – Hinkelen – Mikken – Doelen – Gooien – Vangen – Tikken – […]Lees verder »
 • Swift – Trainingsdagen/tijden veld seizoen 2017-2018 (vanaf 12-03-2018)

  Swift – Trainingsdagen/tijden veld seizoen 2017-2018 (vanaf 12-03-2018)

  Trainingsdagen en tijden veld seizoen 2017-2018 (11 maart 2018)Lees verder »
 • Swift – Programma wedstrijden veldcompetitie seizoen 2017-2018

  Swift – Programma wedstrijden veldcompetitie seizoen 2017-2018

  Programma wedstrijden van 31-03-2018 t/m 06-06-2018)   Programma wedstrijden Swift veldcompetitie seizoen 2017-2018 (11 maart 2018)  Lees verder »
 • Swift – Dameskorfbal zaalfinale 17-03-2018

  Swift – Dameskorfbal zaalfinale 17-03-2018

  Zaterdag 17 maart zaalfinale dameskorfbal. Swift A1 is nog steeds in de race voor een plekje in de finale.  Lees verder »
 • Swift – NK B & C jeugd zaal en kruisfinale reserve topklasse 10 maart 2018

  Swift – NK B & C jeugd zaal en kruisfinale reserve topklasse 10 maart 2018

  Op deze site staat alle informatie over het NK voor onze Swift C1: https://www.depeelkorf.nl/1064/teams-nk-2017-c-jeugd/Lees verder »
 • Op zoek naar aanvulling bestuur Swift

  Op zoek naar aanvulling bestuur Swift

  Beste Swift-leden,   Op dit moment bestaat het bestuur van onze korfbalclub Swift uit 6 personen, te weten Lisette Bergmans, Wendy van ’t Hek, Nelly Jacobs, Mirjan Stoffels, Rick Theelen en Twan Janssen. Het betreft een goed op elkaar ingewerkt team dat op een prettige, informele wijze zo goed mogelijk de voorkomende korfbal-bestuurszaken afhandelt. Maar……. […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Hoi allemaal, Ik ben Manon de Milde, 21 jaar oud. Na het halen van mijn HAVO diploma ben ik pedagogiek gaan studeren op de Fontys in Den Bosch. Het afgelopen half jaar heb ik de minor pedagoog in de sport gevolgd. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Atletiek Vereniging in […]Lees verder »
 • Swift – Ellen Heijnen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Swift – Ellen Heijnen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Ellen Heijnen is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter. Ellen mag voortaan ook externe wedstrijden fluiten. Van harte gefeliciteerd Ellen!Lees verder »
 • Swift – geslaagden opleiding jurytafel

  Swift – geslaagden opleiding jurytafel

  Patricia Haanen, Sandra Verbeek, Esther Wijnhoven en Johan Wienen hebben de opleiding jurytafel behaald. Namens alle leden van Swift van harte gefeliciteerd.Lees verder »
 • Swift – jubilarissen 2017

  Swift – jubilarissen 2017

  De jubilarissen van dit jaar zijn: Helen van Eijndt is 40 jaar lid Els Clabbers is 60 jaar lid. Namens alle leden feliciteren we beiden met hun jubileum.  Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie 6 januari

  Nieuwjaarsreceptie 6 januari

 • Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering van SV Velden is er met de Rabobank Venlo e.o. een nieuw sponsorcontract getekend waardoor de Rabobank nu hoofdsponsor is van onze vereniging! SV Velden is verheugd over deze samenwerking en kijkt dan ook uit naar naar een mooie samenwerking!Lees verder »
 • Swift – geen training in de 1e week van de kerstvakantie (25-12 t/m 29-12)

  Swift – geen training in de 1e week van de kerstvakantie (25-12 t/m 29-12)

  Geen training In de 1e week van de Kerstvakantie, van maandag 25 tot en met vrijdag 29 december, hebben wij de sporthal niet ingehuurd. Er kan en zal dan dus niet getraind worden Vanaf dinsdag 2 januari kan er weer gewoon getraind worden.Lees verder »
 • Documenten jaarvergadering

  Documenten jaarvergadering

  Beste leden, Maandag 27 november is de jaarvergadering om 19:30 uur in de BMV. Hieronder kunnen jullie de agenda, notulen en andere documenten vinden die daar betrekking op hebben. Bestuur SV Velden Uitnodiging najaarsvergadering 2017Lees verder »
 • Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Beste leden van s.v. Velden! Graag willen we jullie om een kleine gunst vragen. Dirk Driessen is momenteel het afstuderen bij s.v. Velden, en doet onderzoek naar de sportwensen van de inwoners van Velden. Ondanks dat jullie al Lid zijn van s.v. Velden willen we heel graag jullie mening weten over het sportaanbod. Als jullie […]Lees verder »
 • Swift – Trainingsschema zaal 2017-2018

  Swift – Trainingsschema zaal 2017-2018

  Trainingstijden zaal 2017-2018 (v1)Lees verder »
 • Algemene Ledenvergadering 27 november

  Algemene Ledenvergadering 27 november

  Beste leden van SV Velden.   Maandag 27 november 2017 is de najaars Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 19.30 uur in onze kantine in de Vilgaard. Belangrijk onderwerp is de presentatie van de budgetcommissie en de financiële toekomst van SV Velden. De agenda en de jaarverslagen worden begin november, zoals de laatste jaren gebruikelijk, op […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Het komende halfjaar zal Dirk vanuit een stageopdracht diverse activiteiten oppakken binnen SV Velden. Dirk stelt zich hieronder even voor. Hallo Allemaal! Mijn naam is Dirk Driessen (24) en ik ben student aan de hogeschool in Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met mijn 4e en tevens laatste jaar van mijn studie Sport, Gezondheid en Management. […]Lees verder »
 • Swift – trainingstijden veld 2017-2018 (v2)

  Swift – trainingstijden veld 2017-2018 (v2)

  Trainingstijden veld 2017-2018 (v2 20-08)Lees verder »
 • Swift – Trainingstijden veld 2017-2018

  Swift – Trainingstijden veld 2017-2018

  Trainingstijden veld 2017-2018 (v1)Lees verder »
 • Swift – Teamindeling senioren seizoen 2017-2018

  Swift – Teamindeling senioren seizoen 2017-2018

  Swift – Teamindeling senioren seizoen 2017-2018 Swift – indeling senioren siezoen 2017-2018 (v1)Lees verder »
 • Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2017-2018

  Swift – Teamindeling jeugd seizoen 2017-2018

  Teamindeling Jeugd Swift Hieronder beschrijven we de gehanteerde werkwijze bij de teamindeling. Het verenigingsdoel staat voorop “Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat en op ieders eigen niveau!” Totstandkoming teamindeling Om tot een goede, onderbouwde indeling te komen, worden de volgende punten in acht genomen: De leden van de jeugdcommissie […]Lees verder »
 • Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  De jaarlijkse slotdag van SV Velden zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 juli. Dit is de afsluiting van het seizoen voor alle leden van SV Velden en in het speciaal voor alle vrijwilligers die dit seizoen een bijdrage hebben geleverd! Deze zaterdag valt dit jaar samen met de afsluiting van de IVO 100 jaar […]Lees verder »
 • Swift – NK dameskorfbal veld 2017

  Swift – NK dameskorfbal veld 2017

  Het NK Dameskorfbal dat op zondag 11 juni 2017 bij Swift in Velden plaatsvindt, is een groot dameskorfbalevenement. Allereerst worden er natuurlijk de finales gespeeld in de Reserve Topklasse, de junioren Hoofdklasse en in de Topklasse. Daarnaast vinden er een aantal side events plaats, met name het Top D toernooi, een demo door de G-korfballers […]Lees verder »
 • Swift – Celine Bergmans geslaagd als KNKV scheidsrechter

  Swift – Celine Bergmans geslaagd als KNKV scheidsrechter

  Celine Bergmans is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter. Celine mag voortaan ook externe wedstrijden fluiten. Van harte gefeliciteerd Celine !Lees verder »
 • Swift – Trainingstijden veld (22-03-2017)

  Swift – Trainingstijden veld (22-03-2017)

  Trainingstijden veld seizoen 2016-2017 (22-03-17)Lees verder »
 • Swift – KOOP NU TICKETS VOOR DE ZAALFINALE.

  Swift – KOOP NU TICKETS VOOR DE ZAALFINALE.

  KOOP NU TICKETS VOOR DE ZAALFINALE. Swift 1 én A1 in de zaalfinale. Kom onze toppers aanmoedigen!!! 17.15u SWIFT A1 – Rosolo A1 19.30u SWIFT 1 – De Korfrakkers 1 Tot en met donderdag 23.59 kosten de tickets: Volwassene €10,50 jeugd t/m 15 jaar en 65+ €7,- Dit zijn exclusief service- en transactie kosten. Ga […]Lees verder »
 • Swift 1 en A1 naar dameskorfbalfinale Eindhoven

  Swift 1 en A1 naar dameskorfbalfinale Eindhoven

  Gisteravond, dinsdag 14 maart, hebben de dames van Swift 1 zich via een beslissende derde play off tegen DDW 1 geplaatst voor de zaalfinale komende zaterdag 18 maart in Eindhoven. In een aantrekkelijke en vooral heel spannende wedstrijd werd er gewonnen met 14-12 na een ruststand van 9-6.  Het team ging vrijwel de hele wedstrijd aan de leiding. […]Lees verder »
 • Op zoek naar een bijbaan?

  Op zoek naar een bijbaan?

  Wordt nu krantenbezorger en verdien ook geld voor je vereniging! Indien jij je nu aanmeld als krantenbezorger, dan krijgt de vereniging een bijdrage in de clubkas! Belangrijk is dat je aangeeft dat je via SV Velden enthousiast bent geworden om krantenbezorger te worden.Lees verder »
 • Swift – aanmeldingsbrief indoor sportspektakel 2017

  Swift – aanmeldingsbrief indoor sportspektakel 2017

  De aanmeldingsbrief voor het indoor sportspektakel kun je vinden onder swift / documenten Aanmelden kan via deze linkLees verder »
 • Swift – Han Janssens nieuwe trainer/coach Swift 2017-2018

  Swift – Han Janssens nieuwe trainer/coach Swift 2017-2018

  Han Janssens nieuwe trainer/coach Swift 2017-2018 De afgelopen periode is er een zoektocht gestart naar een nieuwe trainer/coach voor de selectie van Swift voor het seizoen 2017-2018. Afgelopen weekend hebben wij een overeenstemming bereikt met de 32-jarige Han Janssens. Als trainer/coach is Han onder andere actief geweest bij de talentontwikkeling district Zuid van het KNKV […]Lees verder »
 • Swift – Lotte Koper geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Swift – Lotte Koper geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Lotte Koper is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter. Lotte mag voortaan ook externe wedstrijden fluiten. Van harte gefeliciteerd Lotte !Lees verder »
 • Omgang met kunstgrasveld ivm weersomstandigheden

  Omgang met kunstgrasveld ivm weersomstandigheden

  Afgelopen week kregen we vanuit verschillende (sport) kampen de vraag wanneer er nu wel en wanneer er géén gebruik gemaakt kan en mag worden van het kunstgrasveld van Swift. Hieronder een kort overzicht, zoals omschreven in het onderhoudsplan van de kunstgras leverancier. Het bestuur wil jullie dan ook dringend vragen je hier aan te houden, […]Lees verder »
 • Korfbal extra genomineerd voor sportteam van het jaar!!!

  Korfbal extra genomineerd voor sportteam van het jaar!!!

  De toppers van ons korfbal extra team zijn genomineerd voor sportteam van jaar! Een onafhankelijke jury zal bepalen wie de prijs in ontvangst mag nemen, ze worden onder andere beoordeeld op een zelf geschreven promotie tekst. In deze tekst moeten de genomineerde zelf omschrijven waarom ze deze prijs verdienen. Lees hieronder de tekst van ons […]Lees verder »
 • Swift – Roxanne van Rooijen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Swift – Roxanne van Rooijen geslaagd voor KNKV scheidsrechter

  Roxanne van Rooijen is geslaagd voor de opleiding KNKV scheidsrechter Van harte gefeliciteerd Roxanne !Lees verder »
 • Swift – talententeams

  Swift – talententeams

  Enkele swift speelsters zijn geselecteerd voor het talententeams, te weten Talententeam <19: Aniek Gubbels en Fenne Fleuren Talententeam <17: Audrey Gubbels Talententeam <15: Aniek Haanen Talententeam <13: Hanne van de Pasch en Minou van ’t Hek Veel succes en van harte gefeliciteerd !Lees verder »
 • Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen In het kader van PBS vond op dinsdag 15 november de workshop positief coachen plaats. In BMV de Vilgaard gingen zo’n 20 trainers en leiders van de diverse sportverenigingen met elkaar in gesprek over het effect van positief coachen. De deelnemers kregen halverwege de avond de opdracht om een aantal positieve […]Lees verder »
 • Uitslag Grote Club Actie 2016

  Uitslag Grote Club Actie 2016

  De Grote Club Actie 2016 zit er weer op en mede door de nieuwe aanpak van de te winnen prijzen kunnen we spreken van een zeer geslaagde actie waarbij we meer opbrengst dan vorig jaar hebben kunnen realiseren. In totaal heeft SV Velden 1519 loten verkocht en dat resulteert in een opbrengst van € 3645,60 […]Lees verder »
 • Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  In de webshop op deze website is echte SV Velden kleding verkrijgbaar! Ideaal om voor sinterklaas of kerst te vragen! Vertel sinterklaas of de kerstman dan ook dat hij hier jouw SV Velden kleding kan bestellen!Lees verder »