Nieuws

 • Belavond VriendenLoterij

  Belavond VriendenLoterij

  Op donderdag 22 november organiseert SV Velden een belavond voor de VriendenLoterij. Met u lot kunt u SV Velden steunen! We zullen u op deze avond bellen en hopelijk bent u bereid om mee te gaan spelen aan de VriendenLoterij. Met een lot maakt u ook nog kans op leuke prijzen van de VriendenLoterij!Lees verder »
 • Steun SV Velden

  Steun SV Velden

  Speel je mee met de vriendenloterij? Of je familie, vrienden of buren? Met je lot kun je SV Velden steunen! Bel met 0880201020 en wijzig je goede doel waar je voor speelt naar Sportvereniging Velden. Een kleine moeite, maar voor al onze sporters een groot plezier! Alvast bedankt. Lees verder »
 • Stagiaire SV Velden

  Stagiaire SV Velden

    Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 20 jaar en ik woon in Velden. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik korfbal al heel wat jaren bij Swift en doe dit nog altijd met plezier. Het komende half jaar volg ik de minor Pedagoog in de Sport aan de Fontys […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Hoi allemaal, Ik ben Manon de Milde, 21 jaar oud. Na het halen van mijn HAVO diploma ben ik pedagogiek gaan studeren op de Fontys in Den Bosch. Het afgelopen half jaar heb ik de minor pedagoog in de sport gevolgd. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Atletiek Vereniging in […]Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie 6 januari

  Nieuwjaarsreceptie 6 januari

 • Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering van SV Velden is er met de Rabobank Venlo e.o. een nieuw sponsorcontract getekend waardoor de Rabobank nu hoofdsponsor is van onze vereniging! SV Velden is verheugd over deze samenwerking en kijkt dan ook uit naar naar een mooie samenwerking!Lees verder »
 • Documenten jaarvergadering

  Documenten jaarvergadering

  Beste leden, Maandag 27 november is de jaarvergadering om 19:30 uur in de BMV. Hieronder kunnen jullie de agenda, notulen en andere documenten vinden die daar betrekking op hebben. Bestuur SV Velden Uitnodiging najaarsvergadering 2017Lees verder »
 • Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Beste leden van s.v. Velden! Graag willen we jullie om een kleine gunst vragen. Dirk Driessen is momenteel het afstuderen bij s.v. Velden, en doet onderzoek naar de sportwensen van de inwoners van Velden. Ondanks dat jullie al Lid zijn van s.v. Velden willen we heel graag jullie mening weten over het sportaanbod. Als jullie […]Lees verder »
 • Algemene Ledenvergadering 27 november

  Algemene Ledenvergadering 27 november

  Beste leden van SV Velden.   Maandag 27 november 2017 is de najaars Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 19.30 uur in onze kantine in de Vilgaard. Belangrijk onderwerp is de presentatie van de budgetcommissie en de financiële toekomst van SV Velden. De agenda en de jaarverslagen worden begin november, zoals de laatste jaren gebruikelijk, op […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Het komende halfjaar zal Dirk vanuit een stageopdracht diverse activiteiten oppakken binnen SV Velden. Dirk stelt zich hieronder even voor. Hallo Allemaal! Mijn naam is Dirk Driessen (24) en ik ben student aan de hogeschool in Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met mijn 4e en tevens laatste jaar van mijn studie Sport, Gezondheid en Management. […]Lees verder »
 • Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  De jaarlijkse slotdag van SV Velden zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 juli. Dit is de afsluiting van het seizoen voor alle leden van SV Velden en in het speciaal voor alle vrijwilligers die dit seizoen een bijdrage hebben geleverd! Deze zaterdag valt dit jaar samen met de afsluiting van de IVO 100 jaar […]Lees verder »
 • Op zoek naar een bijbaan?

  Op zoek naar een bijbaan?

  Wordt nu krantenbezorger en verdien ook geld voor je vereniging! Indien jij je nu aanmeld als krantenbezorger, dan krijgt de vereniging een bijdrage in de clubkas! Belangrijk is dat je aangeeft dat je via SV Velden enthousiast bent geworden om krantenbezorger te worden.Lees verder »
 • Jeugd VC Velden Kampioen 1e helft Seizoen 2016/2017

  Jeugd VC Velden Kampioen 1e helft Seizoen 2016/2017

  Meisjes C1 en Niveau 4 zijn kampioen geworden in december 2016 voor de eerste seizoenshelft 2016/2017. Zie jeugd nieuws pagina voor meer info.Lees verder »
 • Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen In het kader van PBS vond op dinsdag 15 november de workshop positief coachen plaats. In BMV de Vilgaard gingen zo’n 20 trainers en leiders van de diverse sportverenigingen met elkaar in gesprek over het effect van positief coachen. De deelnemers kregen halverwege de avond de opdracht om een aantal positieve […]Lees verder »
 • Uitslag Grote Club Actie 2016

  Uitslag Grote Club Actie 2016

  De Grote Club Actie 2016 zit er weer op en mede door de nieuwe aanpak van de te winnen prijzen kunnen we spreken van een zeer geslaagde actie waarbij we meer opbrengst dan vorig jaar hebben kunnen realiseren. In totaal heeft SV Velden 1519 loten verkocht en dat resulteert in een opbrengst van € 3645,60 […]Lees verder »
 • Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  In de webshop op deze website is echte SV Velden kleding verkrijgbaar! Ideaal om voor sinterklaas of kerst te vragen! Vertel sinterklaas of de kerstman dan ook dat hij hier jouw SV Velden kleding kan bestellen!Lees verder »
 • Dames 1 VC Velden: de eerste winst is binnen!

  Dames 1 VC Velden: de eerste winst is binnen!

  Inter Rijswijk DS1 – VC Velden DS1 1-3 Eindelijk, daar is ie dan! Onze eerste overwinning! De uitwedstrijd naar Rijswijk heeft ons 4 punten opgeleverd. Vanaf het begin waren de spanningen goed te merken, want vandaag moesten er punten gepakt worden. Er werden een aantal onnodige fouten gemaakt, wat resulteerde in een achterstand van een […]Lees verder »
 • Documenten ALV 31 oktober 2016

  Documenten ALV 31 oktober 2016

  Op maandag 31 oktober om 19.30 uur zal de algemene ledenvergadering weer worden gehouden in het BMV. Via deze weg willen wij jullie allemaal uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Op deze vergadering kan iedereen zijn of haar mening en ideeën laten horen. De agenda en alle andere belangrijke informatie kun je hieronder vinden. Wij […]Lees verder »
 • Algemene ledenvergadering

  Algemene ledenvergadering

  De algemene ledenvergadering zal dit jaar op 31 oktober om 19:30 uur gehouden worden in het BMV. Agenda en verslagen zullen later op de site komen te staan.Lees verder »
 • Dames VC Velden pakken de titel

  Dames VC Velden pakken de titel

  Het eerste damesteam van VC Velden heeft de titel gepakt in de 2e divisie. Door een 0-4 overwinning tegen het reeds gedegradeerde Peelpush 3, hebben de veldense dames hun kampioenschap veilig gesteld. Hierdoor zullen zij het komend seizoen uitkomen in de 1e divisie. Ook het 1e herenteam van VC Velden wist het kampioenschap te bemachtigen. […]Lees verder »
 • Familiedag & Slotfeest op zaterdag 28 mei!

  Familiedag & Slotfeest op zaterdag 28 mei!

  De familiedag gecombineerd met het slotfeest vindt plaats op zaterdag 28 mei! Zet deze datum dus alvast in je agenda! Het volledige programma en meer informatie volgt snel!Lees verder »
 • Paasmiddag SV Velden

  Paasmiddag SV Velden

  Paasmiddag SV Velden Hallo beste jongens en meisjes van SV Velden, Hierbij nodigen wij jullie uit voor de paasmiddag van SV Velden op zaterdag 26 maart 2016. We verzamelen om 13.30 uur bij het open veld achter camping de Krosselt (zie eventuele routebeschrijving), waar jullie om ongeveer 15.30 uur weer opgehaald kunnen worden. Trek nog niet […]Lees verder »
 • Nieuwe website

  Nieuwe website

  Inmiddels is de nieuwe website van Sportkern Velden live! Echter kan het voorkomen dat er nog enkele informatie ontbreekt. Dit wordt z.s.m. opgelost.Lees verder »