Nieuws

 • Voorzitter SV Velden neemt afscheid

  Voorzitter SV Velden neemt afscheid

 • Samenvatting Coronamaatregelen VC Velden

  Samenvatting Coronamaatregelen VC Velden

        Samenvatting Coronamaatregelen VC Velden (versie 6-10-2020)  Bij sportactiviteiten dient altijd minimaal één CoCo aanwezig te zijn ( herkenbaar aan een hesje of de naam van deze persoon is van tevoren duidelijk gecommuniceerd aan de gebruikers van de sportaccommodatie). De voorschriften die gelden in de sporthal worden op de website van de thuis […]Lees verder »
 • Nieuwe Corona-maatregelen SV Velden en Sport- en Cultuur Café

  Nieuwe Corona-maatregelen SV Velden en Sport- en Cultuur Café

  Afgelopen maandag zijn er nieuwe corona maatregelen bekend gemaakt. Ook wij zijn genoodzaakt om ons aan deze maatregelen te houden. Wij vragen onze bezoekers om de volgende maatregelen na te leven: SV Velden: – Geen publiek meer bij alle trainingen en wedstrijden. – Na wedstrijden worden tegenstanders gevraagd naar huis te gaan. – Rijdende ouders van de […]Lees verder »
 • Vrijwilligers horeca

  Vrijwilligers horeca

  We zijn op veel momenten opzoek naar vrijwilligers voor de horeca. Er is een planning gemaakt tot en met 25 oktober.  Zie het bestand hieronder. Voor de organisatie is het wenselijk als we kunnen werken met structurele vrijwilligers, maar uiteraard begrijpen we ook dat dat niet altijd mogelijk is. Vrijwilligers die kunnen tappen zijn meer […]Lees verder »
 • Glasvezel SV Velden

  Glasvezel SV Velden

  Zoals jullie wellicht bekend, zijn diverse providers momenteel aanmeldingen aan het werven voor glasvezel. Voor Delta Fiber en Caiway geldt dat ze dit proberen te doen met inzet van verenigingen. De actie die deze partijen hebben is goed: per aanmelding via de vereniging ontvangt de club € 50 en krijgt de persoon die zich aanmeldt […]Lees verder »
 • Algemene ledenvergadering maandag 21-9-2020 20.00 uur in BMV

  Algemene ledenvergadering maandag 21-9-2020 20.00 uur in BMV

  Helaas kan de geplande algemene ledenvergadering op donderdag 10 september ivm drukte geen doorgang vinden. De vergadering is verplaatst naar maandag 21 september om 20.00 uur, in BMV.   De agenda is als volgt: Jaarresultaat; Visie SCC. Vrijwilligersvergoeding; Wervingscampagne vrijwilligers bar Begroting Situatie SGDV Nieuwe afdeling “Groepslessen”   De notulen van de laatste ALV zijn te […]Lees verder »
 • (Her)start sporten 18+

  (Her)start sporten 18+

  Hallo allemaal, Zoals afgelopen woensdag gemeld mogen personen boven de 18 jaar vanaf woensdag 13 mei ook weer buiten gaan sporten. Vanuit de gemeente hebben we de richtlijnen nog niet ontvangen. We hebben besloten daar nu niet langer op te wachten en alvast te beginnen met de voorbereidingen zodat we snel uit de startblokken kunnen zodra er […]Lees verder »
 • Het sporten is weer begonnen!

  Het sporten is weer begonnen!

  Het heeft even op zich laten wachten, maar we hebben de goedkeuring van de gemeente Venlo ontvangen.  Dit betekent dat er weer gesport mag worden! De coco’s zijn op de hoogte gesteld. We vragen een ieder om de aanwijzingen van de coco’s op te volgen. We verwachten verder van alle sportaanbieders dat ze op de hoogte zijn […]Lees verder »
 • Coco’s gezocht

  Coco’s gezocht

  Gelukkig mag de jeugd tot en met 18 jaar vanaf 29 april, onder bepaalde voorwaarden, weer gaan sporten. Eén van deze voorwaarden is dat er tijdens de training een of meerdere Corona-coördinatoren aanwezig moeten zijn die er op toezien dat de leden op het sportpark zich aan de gestelde regels houden en daarin ook handhaven. Zo kunnen […]Lees verder »
 • Koop lokaal en steun de lokale ondernemers!

  Koop lokaal en steun de lokale ondernemers!

  Nu de Coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, brengt dit voor iedereen veel onzekerheid met zich mee. Veel mensen zijn waar mogelijk thuis aan het werk, sommige zien hun opdrachten ingetrokken of afgelast worden en weer anderen zijn hard aan het werk om voor de gemeenschap te zorgen. Zo heeft ieder individu zijn of […]Lees verder »
 • SV Velden Veilig

  SV Velden Veilig

  Sexuele intimidatie? Dat gebeurt bij ons toch niet? Helaas komt grensoverschreidend gedrag in de sport vaker voor dan de meeste mensen denken. Dit bleek o.a. uit het rapport van de commissie Klaas de Vries “seksuele intimidatie en misbruik in de sport”. Als reactie hierop heeft de koepel organisatie sport NOC/NSF regels en procedures opgesteld. Een […]Lees verder »
 • Sport- en cultuurcafé t/m 31 Maart gesloten

  Sport- en cultuurcafé t/m 31 Maart gesloten

  Net als de sporthal en het sportpark, is ook het sport- en cultuurcafé t/m 31 Maart gesloten. De BMV kan nog wel gebruikt worden, maar zonder de horeca.Lees verder »
 • Trainingen en evenementen tot nader order afgelast

  Trainingen en evenementen tot nader order afgelast

  Gezien de maatregelen omtrend het Corona virus heeft het bestuur van SV Velden besloten om de trainingen en evenementen van SV Velden tot nader order niet door te laten gaan. We hopen op jullie begrip.Lees verder »
 • BOEMERANG 8

  BOEMERANG 8

  Lieke, bedankt voor de boemerang. Ik heb hem gevangen. Maar nu heb ik ook zo’n zelfde dilemma, hoe krijg ik wat op papier. Het begin is in ieder geval alvast gemaakt. Ik zal me dus nu maar verder voorstellen. Mijn naam is Joep Janssen, ik ben 44 jaar en ik woon samen met Evelyne in Velden. Buiten dat […]Lees verder »
 • BOEMERANG 7

  BOEMERANG 7

  En toen ineens…. Een tag van Jens… DE BOOMERANG. Oh god, ik moet iets verzinnen en bij elkaar bedenken, daar ben ik echt slecht in. Het wordt dan vaak van hak op de tak werk, maar zo ziet mijn sportleventje er ook uit. Mijn naam is Lieke van Beek, 28 jaar en ik woon samen […]Lees verder »
 • Bericht hoofdtrainer Swift

  Bericht hoofdtrainer Swift

  Vanwege de teleurstellende resultaten dit zaalseizoen heeft hoofdtrainer Han Janssens z’n eigen aanstelling ter discussie gesteld. Daarop is in gezamenlijk overleg besloten om per direct de samenwerking te beëindigen. Ondanks deze abrupte beëindiging gaat deze keuze niet ten koste van een goede verstandhouding. Team en bestuur bedanken Han voor z’n inzet en betrokkenheid bij Swift. […]Lees verder »
 • BOEMERANG 6

  BOEMERANG 6

  Het was op een mooie dag, 6 november 2019, dat ik onbezorgd mijn werk deed op de radiotherapie afdeling van het RadboudUMC in Boxmeer. Niet wetende wat mij in een paar minuten zou overkomen, nam ik een slok van mijn thee en pakte mijn telefoon. Direct viel mijn oog op een aantal opmerkelijk appjes met […]Lees verder »
 • Spek de clubkas!

  Spek de clubkas!

  JUMBO BENDERS SPEK DE CLUBKAS! Van 11 november tot en met 11 maart krijg je als klant van Jumbo Benders bij iedere €10,- aan boodschappen een voucher. Deze voucher kan gedoneerd worden aan verschillende verenigingen, waaronder SV Velden. Op 11 maart wordt €100.000,-  verdeeld naar rato van gedoneerde vouchers. SV Velden heeft daarbij jullie hulp nodig! Doneer de […]Lees verder »
 • BOEMERANG 5

  BOEMERANG 5

  Nou hier ben ik dan. Ik dacht, wat moet ik in godsnaam met die Boomerang. Het liefst direct terug smijten maar ik dacht hup dan Han…. Ik ben Hanneke van Gardingen. Ik ben 43 jaar oud en moeder van een jongen van 6 en een dochter van 10 jaar. Beiden zijn lid van de volleybal […]Lees verder »
 • BOEMERANG 4

  BOEMERANG 4

  Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 21 jaar en ik korfbal al vele jaren bij Swift. Momenteel speel ik in Swift 3 en ben ik coach van de E1. Daarnaast zit ik ook in de communicatie commissie van SV Velden. Ergens in de eerste jaren van de basisschool, ben ik begonnen met korfballen. Tot […]Lees verder »
 • BOEMERANG 3

  BOEMERANG 3

  Mijn naam is Sharine van Beest, ik ben 41 jaar en moeder van 2 tieners. Beide zijn ze actief binnen SV Velden. Mijn zoon speelt bij IVO JO13 en mijn dochter speelt bij Swift A2. Doordat mijn dochter ging korfballen, ben ik een aantal jaar geleden bij de recreanten van Swift gaan spelen. Gezelligheid en […]Lees verder »
 • BOEMERANG 2

  BOEMERANG 2

  Via Bob heb ik de boemerang toegeworpen gekregen. Natuurlijk zou je hopen dat de boemerang zijn naam eer aan doet en dat deze linea recta terug zou vliegen tegen Bob “ziene kiebus”. Anderzijds is het natuurlijk een eer om over een van mijn eigen sportmomenten te mogen schrijven. Natuurlijk heb ik als trainer/coach bij de […]Lees verder »
 • NIEUW: BOEMERANG!

  NIEUW: BOEMERANG!

  Beste allemaal, Na lange tijd afwezig te zijn geweest, gooien wij hem weer in de speeltijd! De jongere leden hebben nu waarschijnlijk geen idee waar ik het over heb, de oudere leden van VCV en wellicht Swift weten direct wat ik bedoel. DE BOEMERANG! Aangezien tijden zijn veranderd, wordt niet gevraagd om een uitgebreid stuk […]Lees verder »
 • PBS groep zoekt opvolgers!

  PBS groep zoekt opvolgers!

  Sinds enkele jaren is er een werkgroep PBS actief binnen SV Velden. PBS staat voor Positive Behaviour Support en is een methode die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en het voorkomen van ongewenst gedrag. Uit elke vereniging nemen 1 of 2 personen zitting in deze werkgroep. Namens IVO hebben wij, Ingrid Tax […]Lees verder »
 • Enquête BMV

  Enquête BMV

  Geachte gebruiker en/of bezoeker van de BMV de Vilgaard. Het bestuur van SCC en SGDV vraagt u vriendelijke mee te werken aan een goed functionerend BMV. Daarvoor vragen wij u de door ons opgestelde enquête in te vullen. Het duurt slechts 5 minuten. U komt in de enquête door de volgende link aan te klikken: […]Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie SV Velden

  Nieuwjaarsreceptie SV Velden

  Beste leden en vrijwilligers van SV Velden, Ook dit jaar willen wij het jaar 2018 gezamenlijk afsluiten en het jaar 2019 feestelijk met elkaar inluiden. Hierbij nodigen we jullie uit om op 5 januari 2019 een toost uit te brengen op de Nieuwjaarsreceptie van SV Velden. De Nieuwjaarsreceptie zal dit jaar eerder aanvangen dan voorgaande […]Lees verder »
 • Thema avond voorkomen seksueel misbruik

  Thema avond voorkomen seksueel misbruik

  Uitnodiging thema avond seksueel grensoverschrijdend gedragLees verder »
 • Belavond VriendenLoterij

  Belavond VriendenLoterij

  Op donderdag 22 november organiseert SV Velden een belavond voor de VriendenLoterij. Met u lot kunt u SV Velden steunen! We zullen u op deze avond bellen en hopelijk bent u bereid om mee te gaan spelen aan de VriendenLoterij. Met een lot maakt u ook nog kans op leuke prijzen van de VriendenLoterij!Lees verder »
 • Steun SV Velden

  Steun SV Velden

  Speel je mee met de vriendenloterij? Of je familie, vrienden of buren? Met je lot kun je SV Velden steunen! Bel met 0880201020 en wijzig je goede doel waar je voor speelt naar Sportvereniging Velden. Een kleine moeite, maar voor al onze sporters een groot plezier! Alvast bedankt. Lees verder »
 • Stagiaire SV Velden

  Stagiaire SV Velden

    Hallo allemaal, Ik ben Jessica van Wijlick, 20 jaar en ik woon in Velden. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik korfbal al heel wat jaren bij Swift en doe dit nog altijd met plezier. Het komende half jaar volg ik de minor Pedagoog in de Sport aan de Fontys […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Nieuwe stagiaire PBS werkgroep stelt zich voor!

  Hoi allemaal, Ik ben Manon de Milde, 21 jaar oud. Na het halen van mijn HAVO diploma ben ik pedagogiek gaan studeren op de Fontys in Den Bosch. Het afgelopen half jaar heb ik de minor pedagoog in de sport gevolgd. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Atletiek Vereniging in […]Lees verder »
 • Nieuwjaarsreceptie 6 januari

  Nieuwjaarsreceptie 6 januari

 • Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Nieuwe hoofdsponsor voor SV Velden!

  Gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering van SV Velden is er met de Rabobank Venlo e.o. een nieuw sponsorcontract getekend waardoor de Rabobank nu hoofdsponsor is van onze vereniging! SV Velden is verheugd over deze samenwerking en kijkt dan ook uit naar naar een mooie samenwerking!Lees verder »
 • Documenten jaarvergadering

  Documenten jaarvergadering

  Beste leden, Maandag 27 november is de jaarvergadering om 19:30 uur in de BMV. Hieronder kunnen jullie de agenda, notulen en andere documenten vinden die daar betrekking op hebben. Bestuur SV Velden Uitnodiging najaarsvergadering 2017Lees verder »
 • Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Help jij SV Velden en Dirk ook even mee?

  Beste leden van s.v. Velden! Graag willen we jullie om een kleine gunst vragen. Dirk Driessen is momenteel het afstuderen bij s.v. Velden, en doet onderzoek naar de sportwensen van de inwoners van Velden. Ondanks dat jullie al Lid zijn van s.v. Velden willen we heel graag jullie mening weten over het sportaanbod. Als jullie […]Lees verder »
 • Algemene Ledenvergadering 27 november

  Algemene Ledenvergadering 27 november

  Beste leden van SV Velden.   Maandag 27 november 2017 is de najaars Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 19.30 uur in onze kantine in de Vilgaard. Belangrijk onderwerp is de presentatie van de budgetcommissie en de financiële toekomst van SV Velden. De agenda en de jaarverslagen worden begin november, zoals de laatste jaren gebruikelijk, op […]Lees verder »
 • Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Nieuwe stagiaire bij SV Velden

  Het komende halfjaar zal Dirk vanuit een stageopdracht diverse activiteiten oppakken binnen SV Velden. Dirk stelt zich hieronder even voor. Hallo Allemaal! Mijn naam is Dirk Driessen (24) en ik ben student aan de hogeschool in Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met mijn 4e en tevens laatste jaar van mijn studie Sport, Gezondheid en Management. […]Lees verder »
 • Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  Slotdag SV Velden zaterdag 1 juli

  De jaarlijkse slotdag van SV Velden zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 juli. Dit is de afsluiting van het seizoen voor alle leden van SV Velden en in het speciaal voor alle vrijwilligers die dit seizoen een bijdrage hebben geleverd! Deze zaterdag valt dit jaar samen met de afsluiting van de IVO 100 jaar […]Lees verder »
 • Op zoek naar een bijbaan?

  Op zoek naar een bijbaan?

  Wordt nu krantenbezorger en verdien ook geld voor je vereniging! Indien jij je nu aanmeld als krantenbezorger, dan krijgt de vereniging een bijdrage in de clubkas! Belangrijk is dat je aangeeft dat je via SV Velden enthousiast bent geworden om krantenbezorger te worden.Lees verder »
 • Jeugd VC Velden Kampioen 1e helft Seizoen 2016/2017

  Jeugd VC Velden Kampioen 1e helft Seizoen 2016/2017

  Meisjes C1 en Niveau 4 zijn kampioen geworden in december 2016 voor de eerste seizoenshelft 2016/2017. Zie jeugd nieuws pagina voor meer info.Lees verder »
 • Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen dinsdag 15 nov

  Terugblik workshop Positief coachen In het kader van PBS vond op dinsdag 15 november de workshop positief coachen plaats. In BMV de Vilgaard gingen zo’n 20 trainers en leiders van de diverse sportverenigingen met elkaar in gesprek over het effect van positief coachen. De deelnemers kregen halverwege de avond de opdracht om een aantal positieve […]Lees verder »
 • Uitslag Grote Club Actie 2016

  Uitslag Grote Club Actie 2016

  De Grote Club Actie 2016 zit er weer op en mede door de nieuwe aanpak van de te winnen prijzen kunnen we spreken van een zeer geslaagde actie waarbij we meer opbrengst dan vorig jaar hebben kunnen realiseren. In totaal heeft SV Velden 1519 loten verkocht en dat resulteert in een opbrengst van € 3645,60 […]Lees verder »
 • Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  Webshop SV Velden – Ideaal voor sinterklaas of de kerstman

  In de webshop op deze website is echte SV Velden kleding verkrijgbaar! Ideaal om voor sinterklaas of kerst te vragen! Vertel sinterklaas of de kerstman dan ook dat hij hier jouw SV Velden kleding kan bestellen!Lees verder »
 • Dames 1 VC Velden: de eerste winst is binnen!

  Dames 1 VC Velden: de eerste winst is binnen!

  Inter Rijswijk DS1 – VC Velden DS1 1-3 Eindelijk, daar is ie dan! Onze eerste overwinning! De uitwedstrijd naar Rijswijk heeft ons 4 punten opgeleverd. Vanaf het begin waren de spanningen goed te merken, want vandaag moesten er punten gepakt worden. Er werden een aantal onnodige fouten gemaakt, wat resulteerde in een achterstand van een […]Lees verder »
 • Documenten ALV 31 oktober 2016

  Documenten ALV 31 oktober 2016

  Op maandag 31 oktober om 19.30 uur zal de algemene ledenvergadering weer worden gehouden in het BMV. Via deze weg willen wij jullie allemaal uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Op deze vergadering kan iedereen zijn of haar mening en ideeën laten horen. De agenda en alle andere belangrijke informatie kun je hieronder vinden. Wij […]Lees verder »
 • Algemene ledenvergadering

  Algemene ledenvergadering

  De algemene ledenvergadering zal dit jaar op 31 oktober om 19:30 uur gehouden worden in het BMV. Agenda en verslagen zullen later op de site komen te staan.Lees verder »
 • Dames VC Velden pakken de titel

  Dames VC Velden pakken de titel

  Het eerste damesteam van VC Velden heeft de titel gepakt in de 2e divisie. Door een 0-4 overwinning tegen het reeds gedegradeerde Peelpush 3, hebben de veldense dames hun kampioenschap veilig gesteld. Hierdoor zullen zij het komend seizoen uitkomen in de 1e divisie. Ook het 1e herenteam van VC Velden wist het kampioenschap te bemachtigen. […]Lees verder »
 • Familiedag & Slotfeest op zaterdag 28 mei!

  Familiedag & Slotfeest op zaterdag 28 mei!

  De familiedag gecombineerd met het slotfeest vindt plaats op zaterdag 28 mei! Zet deze datum dus alvast in je agenda! Het volledige programma en meer informatie volgt snel!Lees verder »
 • Paasmiddag SV Velden

  Paasmiddag SV Velden

  Paasmiddag SV Velden Hallo beste jongens en meisjes van SV Velden, Hierbij nodigen wij jullie uit voor de paasmiddag van SV Velden op zaterdag 26 maart 2016. We verzamelen om 13.30 uur bij het open veld achter camping de Krosselt (zie eventuele routebeschrijving), waar jullie om ongeveer 15.30 uur weer opgehaald kunnen worden. Trek nog niet […]Lees verder »
 • Nieuwe website

  Nieuwe website

  Inmiddels is de nieuwe website van Sportkern Velden live! Echter kan het voorkomen dat er nog enkele informatie ontbreekt. Dit wordt z.s.m. opgelost.Lees verder »