Stagiaire SV Velden

 

Hallo allemaal,

Ik ben Jessica van Wijlick, 20 jaar en ik woon in Velden. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik korfbal al heel wat jaren bij Swift en doe dit nog altijd met plezier.

Het komende half jaar volg ik de minor Pedagoog in de Sport aan de Fontys in Eindhoven en Sittard. Tijdens deze minor zal ik stage lopen bij SV Velden. Jullie zullen me regelmatig rond zien lopen en ik zal af en toe een kijkje komen nemen bij verschillende trainingen.

Verder ga ik aan de slag met een onderzoek binnen SV Velden. Ik ga kijken welke pedagogische behoefte er ligt en wat er op pedagogisch gebied verbeterd kan worden. Hieruit komen enkele aanbevelingen die een positieve bijdrage leveren aan kinderen en jongeren, opvoeders en trainers en aan het beleid.

Als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik het graag. Ik heb er zin in, tot snel!

Groetjes,

Jessica van Wijlick