Op zoek naar aanvulling bestuur Swift

Beste Swift-leden,

 

Op dit moment bestaat het bestuur van onze korfbalclub Swift uit 6 personen, te weten Lisette Bergmans, Wendy van ’t Hek, Nelly Jacobs, Mirjan Stoffels, Rick Theelen en Twan Janssen.

Het betreft een goed op elkaar ingewerkt team dat op een prettige, informele wijze zo goed mogelijk de voorkomende korfbal-bestuurszaken afhandelt.

Maar……. twee bestuursleden, te weten Lisette en Twan, hebben onlangs te kennen gegeven dat ze aan het einde van dit seizoen hun bestuurstaak willen neerleggen.

Beiden hebben het bestuurswerk een heel aantal jaren met veel plezier gedaan maar vinden nu dat het tijd is dat anderen het stokje overnemen.

 

We zijn dus dringend op zoek naar een aanvulling van ons bestuur. Allereerst zoeken we kandidaat-bestuursleden die de taken van Twan en Lisette willen gaan overnemen.

Oftewel: we zoeken een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuurslid dat zich bezig houdt met korfbaltechnische zaken.

Verder hebben we in onze bestuursvergadering van afgelopen maandag hier uiteraard ook over gesproken. Wij vinden met name dat:

– een verjonging van het bestuur wenselijk/noodzakelijk is,

– een uitbreiding van het bestuur naar meer dan 6 personen prima/gewenst zou zijn,

– de aanvulling kan bestaan uit (nog korfbal spelende) leden maar ook ouders van onze leden zonder “korfbalverleden” zijn uiteraard van harte welkom in het bestuur,

– ook (cq juist) mannelijke bestuursleden zeer gewenst zijn.

 

Laat het ons zo snel mogelijk weten als jullie zelf zitting willen nemen in het Swift-bestuur, als jullie mensen kennen die dat zouden willen doen of als jullie mensen kennen waarvan jullie denken dat ze wel geschikt zijn om toe te treden tot ons bestuur.

Zodra wij namen door hebben gekregen, zullen wij meteen contact met hen opnemen.

Mailadres Twan: a.h.t.janssen@planet.nl , tel. 06-55011136 / algemeen mailadres: swift.velden@knkv.net