Teamindeling IVO-jeugd 2023-2024

Teamindeling jeugdteams 2023-2024
De indeling van de jeugdteams voor het komende seizoen is samengesteld.

Het verenigingsdoel staat voorop 
“Een optimale ontwikkeling van iedere speler in een voor iedereen plezierig sportklimaat!
Het streven is om ieder jeugdlid van IVO op zijn eigen manier en snelheid te laten ontwikkelen, ongeacht het team of het niveau.

Totstandkoming teamindeling
We wijzen erop dat het om een voorlopige teamindeling gaat. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden door opzeggingen en/of aanmeldingen.

Gedurende het voetbalseizoen hebben de trainers en leiders periodiek een gesprek met de coördinatoren om de ontwikkeling van elke speler en elk team te bespreken. In een team zitten niet per definitie de ‘beste’ spelers, maar de beste combinatie van het team (onafhankelijk van leeftijd van speler).

Het is soms onvermijdelijk om (meerdere) spelers in een andere leeftijdscategorie in te delen om tot een passende indeling met complete teams te komen. Dat betekent ook dat er geen speelruimte is om tegemoet te komen aan speciale verzoeken om bepaalde spelers bij elkaar in een team te plaatsen.

De indelingen zijn op een zo zorgvuldig mogelijke manier tot stand gekomen. Tevens doen wij er alles aan om het indelingsproces zo open, eerlijk en transparant mogelijk te maken. De uiteindelijke beslissing van de teamindeling is aan de jeugdcommissie.

Elke jeugdspeler ontwikkelt zich op zijn eigen manier. De trainers, keeperstrainers en coördinatoren blijven continue streven naar het ontwikkelen en beter maken van alle spelers van de club, waarbij het verenigingsdoel voorop staat.

Vacatures 
Na vele inspanningen is het ons voor komende seizoen helaas nog niet gelukt een (volledige) staf voor elk team samen te stellen. Een reëel scenario is dat we geen (volledige) staf rondom enkele teams kunnen vinden. Uiteraard blijven wij zoekende en in gesprek met alle betrokkenen. Mochten we updates te melden hebben, delen we die.

Mochten jullie vragen en/of ideeën hebben hoe dit op te lossen, vernemen we dit graag. We waarderen het meedenken en hopen samen tot een goede oplossing te komen.

JO9 / JO8 / JO7 (Mini F)
De groepsindeling van deze teams wordt begin september door de coördinator bekend gemaakt. De reden hiervoor is dat uit ervaring blijkt dat we in de zomerperiode nog aanmeldingen ontvangen van nieuwe leden.

Vragen
Bij vragen over het bovenstaande zijn wij als jeugdcommissie bereikbaar. Richt uw vragen binnen 2 weken na publicatiedatum per e-mail (jc.ivo@sv-velden.nl) aan de Jeugdcommissie waarop hij spoedig (buiten reguliere werktijden) reageert (indien gewenst telefonisch). Wij willen jullie expliciet vragen om uw vragen en/of opmerkingen niet te stellen, danwel te uiten via sociale media (WhatsApp, Facebook, etc.).

Met vriendelijke sportgroet,
Namens de jeugdcommissie

Ga naar teamindeling 2023-2024