Teamindeling Swift seizoen 2016-2017

Beste leden,

In de bijlage vinden jullie de teamindeling voor het seizoen 2016-2017. Dit bestand heeft 2 tabbladen. 1 tabblad betreft de jeugd en korfbal extra en 1 tabblad betreft de senioren en midweek.

Ieder jaar weer een hele lastige klus voor ons.

We krijgen te maken met het feit dat de peildatum wat betreft leeftijd in het seizoen 2017-2018 van 1 oktober naar 1 januari gaat. Dit heeft vooral gevolgen voor de kinderen die jarig zijn tussen deze periode. Als we hier het komend seizoen niets mee doen dan kan het zijn dat diegene maar 1 jaar in een bepaalde categorie (bijvoorbeeld D) mag spelen. Het kan dus zijn dat een speelster eerder omhoog is geplaatst. Ook het compenseren van leeftijden zal gaan verdwijnen.

Verder gaan we in het nieuwe seizoen vanaf de D twee keer per week trainen. Er zal 1 keer per week samen getraind worden, als voorbeeld de D2 en D1 trainen 1 keer samen en zo zal dat voor de andere categorieën ook zijn.

Helaas kunnen we niet altijd aan ieders wensen voldoen. Mochten er toch vragen zijn over hoe we tot een bepaalde indeling zijn gekomen dan kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon F-E-D: Els Clabbers

els@clabbers.net                  tel. 077-4722329

Contactpersoon C-B-A: Stephanie Geelen

stephaniegeelen@ziggo.nl tel. 06-42126068

Op 27 augustus staat het jaarlijkse toernooi bij SPES in Milsbeek weer gepland. Noteer dit alvast in jullie agenda. We hebben wat betreft de teamopgave hiervoor al rekening gehouden met speelsters die nog op vakantie zijn. Verdere informatie volgt t.z.t. via de trainsters van uw kind. Kijk alvast of u eventueel kunt rijden!

 

Sportieve groet,

TC en Jeugdcommissie Swift

 

http://www.sportkernvelden.nl/wp-content/uploads/2016/06/Indeling-2016-2017-voor-site.xls