Uitnodiging informatieavond 27 augustus 2018

Informatieavond ouders/verzorgers en trainers/leiders 27 augustus 2018

 

Op maandag 27 augustus vindt er een informatieavond plaats voor ouders/verzorgers van jeugdspelers/-speelsters van IVO. Tijdens deze informatieavond deelt de jeugdcommissie praktische en relevante informatie voor jeugdleden van onze voetbalvereniging.

Hierbij kan gedacht worden aan algemene regels, normen en waarden binnen onze vereniging en speerpunten als een veilig sportklimaat en PBS (Positive Behaviour Support).

Uiteraard is er ook ruimte tot het stellen van vragen.

 

Om in beeld te krijgen hoeveel ouders/verzorgers we mogen verwachten tijdens deze informatieavond vragen we u onderstaand om een opgave. De informatieavond vindt plaats bij een minimumaantal van 40 opgaves.

Aansluitend aan de informatieavond voor ouders/verzorgers volgt een informatieavond voor trainers/begeleiders van de IVO-jeugd. Het is de bedoeling dat er van ieder jeugdteam minimaal één vertegenwoordiger aanwezig is.

 

Wanneer:

Maandag 27 augustus 2018

Waar:

BMV Velden

Tijdstip:

19.30 uur start de informatieavond voor ouders/verzorgers

21.00 uur start de informatieavond voor jeugdtrainers/-leiders

Doel:

Het doel van deze informatieavond is het delen van relevante informatie aan ouders/verzorgers en jeugdleiders over het lid zijn van onze vereniging. Dit past tevens in ons streven om transparant te werk te gaan en bereikbaar te zijn voor iedereen.

Opgave:

Opgeven voor de informatieavond voor ouders/verzorgers kan t/m 20 augustus via keeskruijsen@hotmail.com onder vermelding van de naam van de speler(s)/speelster(s) en het team. Op 21 augustus communiceren wij of de avond doorgang vindt (minimumaantal opgaves is 40 deelnemers).

 

Opgeven voor de informatieavond voor jeugdtrainers/-leiders is niet nodig. Van ieder team wordt minimaal één vertegenwoordiger verwacht.

We hopen jullie te mogen begroeten op maandag 27 augustus in het BMV.

 

Met sportieve groet namens de jeugdcommissie,
Kees Kruijsen

Voorzitter Jeugdcommissie IVO