Vacatures bij SV Velden

Op dit moment zijn de volgende functies vacant:

Activiteitencommissie jeugd:
• deze commissie is nog op zoek naar 3 nieuwe leden. (mannen en vrouwn)Deze commissie organiseert activiteiten voor de jeugd van SV Velden (sinterklaasavond, midgetgolf, paasactiviteit, e.d.)Je zult ongeveer 6 x per jaar vergaderen.

Klusjesploeg:
• deze commissie is op zoek naar een 6-tal personen voor diverse werkzaamheden. De dagen dat je hier actief voor bent is afhankelijk van de werkzaamheden. Zo is de voetbalvelden onderhouden op maandag (alleen tijdens seizoen). Ook is de commissie op zoek naar personen die mee willen helpen in het onderhouden van de kleedaccomodatie. Deze taken kunnen in overleg met de parkmanager uitgevoerd worden.

Vertrouwenscommissie:
• deze commissie is op zoek naar 2 vertrouwenscontactpersonen om de commissie te versterken. Graag zijn ze op zoek naar minimaal 1 mannelijke persoon. Als vcp ben je een contactfunctionaris binnen onze vereniging betreft sexuele intimidatie en ander ongewenst gedrag. Mocht u meer informatie willen over deze functieomschrijving dat kunt u contact opnemen met onderstaand mailadres.

Swift:
• voor het G-korfbal is Swift nog op zoek naar 2 personen die het kader van het G-korfbal willen komen versterken. Hierbij zou minimaal een mannelijk persoon zeer wenselijk zijn. Het G-korfbalteam traint 1 keer in de week en heeft enkele keren per jaar een toernooi/wedstrijd.

SV Velden:
• het bestuur van SV Velden is op zoek naar een voorzitter en een bestuurslid sportzaken.
Voorzitter: bestuurlijke en managmentkwaliteiten. Groot netwerk. Makkelijk communiceren op alle niveau’s zowel binnen als buiten de vereniging. Verder de kwaliteiten die aan alle bestuursleden worden gesteld: HBO-opleiding (voorkeur) en veel gevoel voor vrijwilligerswerk.
Bestuurslid sportzaken: kennis van sporttechnische zaken. Deze kunnen verbinden door alle afdelingen van SV Velden. Gevoel hebben voor de prestatiesport en recreatieve sport. Ook hier een HBO-opleiding (voorkeur) en veel gevoel voor vrijwilligerswerk.

Mocht u aanvullende informatie willen hebben over een van deze vacatures of wilt u zich aanmelden voor een van deze vacatures, dan kunt u contact opnemen met de vrijwilligersmanager van SV Velden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar debby@sportkernvelden.nl 

Op onze site staan actuele vacatures vermeld. www.sportkernvelden.nl

Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet draaien!!!!