Vrijwilligers bedankt

Vrijwilligers.

Het sportjaar is weer ten einde. Een jaar met vele mooie sportprestaties, denk maar aan de al die mooie kampioenschappen.
Maar niet alleen de kampioenschappen tellen. Al die sportertjes en sporters die iedere week weer met veel plezier en inzet proberen om zichzelf te verbeteren. Al die mensen die naar onze vereniging komen om lekker sportief bezig te zijn.
En welke sport we uitoefenen maakt niks uit. Alle sporters van de Golfclub, VETA, Shuttle, VC Velden, Swift en IVO hebben het zelfde doel. Het met plezier uitoefenen van hun sport!

Al deze sporters zouden niet terecht kunnen bij onze vereniging, zonder al die honderden vrijwilligers. Denk aan al die trainers, scheidsrechters, mensen die zorgen dat buiten er alles netjes bijligt, al die commissies, de bestuursleden, en zo zijn er nog veel meer.
Al deze vrijwilligers hebben belangeloos het doel om er voor te zorgen dat al die sporters terecht kunnen bij onze vereniging. Ze creƫren met elkaar een veilige sportomgeving, waarbij het uitoefenen van de sport alle prioriteit heeft, maar waar ook plaats is voor leuke nevenactiviteiten voor jong en oud.
Natuurlijk verloopt niet alles 100% vlekkeloos, maar al deze vrijwilligers zijn uren, dagen en soms wel weken bezig met het doel te zorgen voor een veilige sportomgeving, waar iedere sporter met plezier naar toe komt.

Dat er bij onze vereniging ongeveer 350 vrijwilligers actief zijn, geeft aan dat Velden betrokken is bij SV Velden. Het heeft niets te maken met het aantal uren dat je bezig bent, maar het gevoel dat je hebt, gewaardeerd wordt, je thuis voelt. Je steekt er veel tijd in, maar krijgt er ook veel voor terug. Jullie drijfveer om vrijwilligerswerk voor SV Velden te doen en te blijven doen, is voor iedereen waarschijnlijk anders. Daarom is elke vrijwilliger bij SV Velden ook zo uniek.

Als SV Velden zijn wij heel erg blij met al onze vrijwilligers. We hopen natuurlijk dat we al deze mensen komend seizoen weer als vrijwilliger mogen zien bij een van onze afdelingen of bij een van de overkoepelende commissies.

Een fijne vakantie!

Bestuur SV Velden.