Woensdag 21 september 19.30 – 21.00 uur Spelregelcafé VC Velden in de Vilgaard

Beste volleyballers: spelers, coaches, trainers, aanvoerders, scheidsrechters,

de spelregels zijn weer eens veranderd. En het is dit jaar een hele lijst met veranderingen geworden. Daarom organiseren we woensdag 21 september een zogenaamd spelregelcafé in De Vilgaard. Van 19:30 tot 21:00 uur nemen we samen de nieuwe spelregels door, is er gelegenheid tot het stellen van vragen over nieuwe en bestaande spelregels en zullen we weer enkele filmpjes bekijken met de vraag: wat doet de scheidsrechter? (en wat had hij of zij moeten doen?)

Daarnaast voor sommigen misschien een antwoord op de vraag waarom scheidsrechters het ene moment alles lijken te zien en het volgende wel blind lijken. En bovendien steek je er wat van op hoe je de spelregels vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Deze avond is natuurlijk niet verplicht, maar deelname wordt sterk op prijs gesteld. Het liefste zien we van elk team een afvaardiging. Daarnaast graag alle seniorenleden die nog geen scheidsrechterslicentie of spelregelbewijs hebben.  Van deze leden zie ik dan ook graag een aanmelding tevoren tegemoet – of een afmelding wanneer je echt niet kunt.

Tip: de avond wordt afgesloten met het behalen van een spelregelbewijs voor de leden die dat nog niet hebben. Hiervoor graag een samrtphone of tablet bij de hand houden!

Allemaal al vast bedankt voor jullie medewerking!

Namens de scheidsrechtercommissie,

Coen Smits