RunwayFit

RunwayFit organiseert 1 keer in de week een sportief en gezond aanbod voor kinderen in de leeftijd van groep 1 tot en met 6. RunwayFit wordt gegeven op de dinsdagen in de schoolweken. We starten aansluitend aan schooltijd om 14:30 uur en is afgelopen om 16:15 uur.
We halen de kinderen op het schoolplein op, leerkrachten zijn hiervan op de hoogte. Vervolgens krijgen de kinderen eerst een gezond hapje en drankje. Daarna gaan we afhankelijk van het weer buiten of binnen sportactiviteiten doen.

De kosten zijn€ 2,75 per kind per keer.

Locatie: Sportpark de Vilgaard.

AANMELDEN VIA DEZE LINK of scan de QR code.

UPDATE 1 Juli 2024:

Volgend schooljaar gaan we door met Runwayfit. Wel hebben we besloten om Runwayfit één dag in de week door te laten gaan. We zien dat er heel veel verschuiving is naar de dinsdag en daardoor hebben we besloten om vanaf schooljaar 2024/2025 Runwayfit alleen op dinsdagen van 14.30 t/m 16.15 uur te doen.

UPDATE 14 December 2023:

Ik wil jullie laten weten dat wij vanaf volgende week weer wekelijks zelf fruit gaan regelen.
De kinderen hoeven zelf dus geen fruit meer mee te nemen. Wij zullen op elke dinsdag en donderdag voldoende fruit op voorraad hebben.

Mochten jullie je nog niet hebben aangemeld voor het nieuwe jaar.
Voor de maanden januari, februari en maart zijn de inschrijvingen opengezet. Jullie kunnen je voor deze maanden aanmelden via onderstaande link: RunwayFit (office.com)

Met vriendelijke groet,

Siebe Munten | Verenigingsmanager SV Velden

UPDATE 8 september 2023:

Heh heh … we gaan eindelijk starten.
en wel op dinsdag 12 september en vanaf dan op elke dinsdag en donderdag tijdens de reguliere schoolweken (dus niet in de vakanties)
Het heeft wat langer geduurd omdat er wat SV Velden zaakjes tussen kwamen en we echt merken dat we onze verenigingsmanager missen. Gelukkig zit er wel een nieuwe in de pijplijn.Excuses voor de vertraging maar geloof me ik doe mijn best.
U kunt (lees: ‘moet’) uw kind weer aanmelden per keer als uw kind weer wil meedoen.
De kosten blijven vooralsnog en tot nader orde hetzelfde als vorig jaar, te weten € 2,75 per kind per keer.

UPDATE 25 augustus 2023:

Zoals jullie wellicht al weten is Debby gestopt bij SV Velden en zijn we samen met de gemeente Venlo (Afdeling Venlo.Fit) bezig een invulling te verzorgen voor komend seizoen
Ik ben blij jullie te kunnen meedelen dat het nu bijna rond is.

We gaan in ieder geval weer verder met RunwayFit dit seizoen.

Ik schreef “bijna rond”. In de loop van volgende week hoop ik alle details te kunnen delen en te kunnen laten weten per wanneer de eerste RunwayFit weer is.
Het is dus nog niet 100% zeker of we al vanaf dinsdag 5 september kunnen beginnen. Ik snap dat het voor jullie ook best wat regelwerk is als dit wel of niet doorgaat maar ik laat zo spoedig mogelijk weten wat de eerste datum wordt en wellicht is dit wel “gewoon” al 5 september.
Ik ben vooralsnog de contactpersoon en houd jullie op de hoogte.

UPDATE 26 juli 2023:

Beste ouders,

Zoals beloofd zouden we jullie op de hoogte houden betreft de ontwikkelingen rondom RunwayFit voor het nieuwe schooljaar.

SV Velden heeft de intentie om per 1 september weer te starten met RunwayFit! Samen met VenloFit wordt er dit moment gekeken hoe (niet “of”) dit ingevuld gaat worden. Wanneer er verder ontwikkelingen zijn, zullen deze gedeeld worden op deze webpagina.

Voor communicatie betreft RunwayFit graag vanaf nu het volgende mailadres gebruiken: runwayfit@sv-velden.nl