Shuttle

 

Shuttle is een hechte en gezellige vereniging uit Velden. Zowel de competitieve als recreatieve speler is bij Shuttle van harte welkom! Momenteel telt Shuttle ongeveer 35 leden. Bij de vereniging staat de gezelligheid tijdens en het plezier in de sport centraal. Dit zie je terug tijdens de trainingen en recreatieve avonden!

Iedereen mag vrijblijvend drie keer mee komen spelen om te kijken of badminton en Shuttle iets jou zijn. Hopelijk zien wij je een keer bij ons op de baan! Hieronder wat meer over Shuttle zelf, verdere informatie vind je hier.

De jeugdleden

De jeugdleden krijgen training op de woensdagavond (18:45 tot 20:00 uur) van Jaap van Veen en Els Wilmer. Deze trainingen bestaan uit een goede combinatie van gezelligheid en serieus badmintonnen. De leeftijden en niveaus lopen uiteen, waardoor er altijd een geschikte tegenstander voor je te vinden is. Zo kunnen veel leuke wedstrijden gespeeld worden.

De seniorleden

De senioren spelen op de woensdagavond (19:30 tot 21:30 uur) of de donderdagmiddag (13:30 tot 15:00 uur). Hier kan iedereen zelf een keuze uit maken. Beide dagen mag ook. Tijdens deze trainingen worden veel verschillende wedstrijden gespeeld. Iedere wedstrijd duurt 20 minuten en de teams worden steeds gewisseld. Op deze manier heeft iedereen wel eens tegen of met elkaar gespeeld. Dit jaar is er ook weer een seniorenteam dat samen vriendschappelijke wedstrijden speelt tegen andere teams uit de omgeving.
Op de trainingen wordt veel gelachen en deze worden afgesloten met een drankje in de kantine. Aan gezelligheid is dus zeker geen gebrek!

Activiteiten

Elke jaar worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd door het bestuur. Zo is er voor de jeugdleden het jaarlijks uitstapje en wordt er met Sinterklaas een waar pietenparcours uitgezet. Voor de senioren worden een aantal kleine toernooien georganiseerd, bijvoorbeeld het Vriendentoernooi. Als afsluiter van deze toernooien wordt er altijd iets gedronken en gegeten in het sportcafé.